Ta karrieren din til neste nivå med en Executive MBA Degree (EMBA)

Tulane Executive MBA (EMBA) -programmet samler ledere og fagpersoner med syv eller flere års yrkeserfaring. Dette MBA-programmet med alternativ helg, designet for ledere, tilbyr avansert forretningskunnskap og ledelsesevne som trengs for å øke utfordringene, forbedre karrieremulighetene og drive bedriftens vekst.

Det 17 måneder lange programmet kobler deg til Freeman globalt anerkjente fakultet og et nettverk av erfarne fagfolk i en unik, interaktiv klasseromsmiljø. Du vil utvikle kreative problemløsningsmetoder og strategiske beslutningsverktøy, alle med et globalt perspektiv.

Opplev Freeman Executive MBA Learning

Freeman EMBA har en robust, bredbasert læreplan som dekker avanserte emner innen ledelse, beslutningsmodellering, økonomi, markedsføring, entreprenørskap, forhandlinger, strategi og ledelse.

Executive MBA-konsentrasjoner innen finans og ledelse og valgfag innen områder som spenner fra forretningsstrategi til global markedsføring og porteføljeteori gjør at du kan tilpasse din Freeman EMBA-opplevelse til dine egne profesjonelle interesser.

Vi vet at du er opptatt. Derfor administrerer vi alle de administrative detaljene for deg - alt fra registrering, bøker og måltider til logistikk og det internasjonale seminaret. EMBA-programmet vårt er designet for travle yrkesaktive, akkurat som deg.122434_emba-infographic.jpg

Executive MBA (EMBA) Curriculum

Pre-Program

I månedene rett før EMBA-læreplanen begynner, hjelper prep-kurs i regnskap og kvantitative ferdigheter til å samkjøre studentens ferdigheter med kravene til de tidlige kursene i læreplanen. Etterfølgende orientering og teambuilding økter vil gjøre nye studenter kjent med retningslinjer og prosedyrer og introdusere fakultet, klassekamerater og studieteam.

Intensive uker

EMBA-programmet starter i januar med en ukes lang økt, Intensive Week I. Studentene gjennomfører to kurs, inkludert eksamener, i denne 8-dagers intensive. Her blir studentene introdusert for det akademiske livet og begynner å praktisere tidsstyring, balansere arbeid, hjem og skole.

En multi-kulturell intensiv uke avholdes på campus i New Orleans i januar det andre året. I løpet av denne intensive uken II danner studenter nye globale studieteam som samarbeider og deler et klasserom med EMBA-kollegene fra Tulanes partneruniversiteter i Asia, Europa og Latin-Amerika.

Alternative helger

Etter intensiv uke I flytter klasser deretter til en alternativ helgestruktur, der elevene går på kurs på fredager og lørdager i alternative helger. Hvert sett med to kurs er vanligvis gjennomført på 7 uker.

valgfag

I andre halvdel av læreplanen blir valgfag introdusert. Studentene kan tjene finans- eller ledelseskonsentrasjoner ved å velge de valgfrie kurset i disse områdene.

Internasjonalt seminar

Dette seminaret i utlandet bringer en global dybde til programmet, og gir studentene førstehånds kunnskap om global forretnings- og ledelsespraksis. Vi håndterer alle reservasjoner, transport, overnattingssteder og logistikk for seminaret.

Det internasjonale forretningsseminaret fokuserer på de strategiske og operasjonelle spørsmålene ved å drive forretning i utlandet.

Dagens markeder og deres økonomiske gjensidig avhengighet krever at ledere forstår globale strategiske imperativer. Denne viktige ledelseskunnskapen gjør denne internasjonale forretningsopplevelsen til en kritisk og påkrevd komponent i EMBA-læreplanen.

Under det internasjonale seminaret:

 • Studentene utforsker de økonomiske, teknologiske og politiske miljøene som påvirker globale forretningsinitiativer og oppdager globale forretningsmuligheter som er spesifikke for vertslandet.
 • Studentene utvikler en skarp forståelse av globale forretningsutfordringer og styringsstrategier for å møte disse utfordringene.
 • Studentene får førstehånds kunnskap om global forretningskultur og praksis gjennom ansikt til ansikt samhandling med internasjonale bedriftsledere.
 • Studentene lærer de spesifikke utfordringene disse selskapene står overfor og strategiene som brukes for å møte disse utfordringene.
 • Studentene samarbeider ofte direkte med disse globale selskapene for å løse reelle forretningsproblemer.

For seminaret håndterer vi all faglig og logistisk planlegging, inkludert flybillett, bakketransport, logistikk, overnattingssteder, gruppemåltider og bedriftsbesøk. Disse seminarkostnadene er inkludert i den totale programkostnaden. De eneste merkostnadene inkluderer individuelle måltider utenfor den strukturerte timeplanen og eventuelle personlige utgifter.

Seminarmålet bestemmes vanligvis åtte til tolv måneder i forveien. De siste årene har det blitt holdt seminarer i Beijing, Cape Town og Paris, som hver presenterer studentene et distinkt og kulturelt unikt forretningsmiljø.

Mål:

 • å forstå globale strategiske imperativer for det 21. århundre og utover,
 • å åpne en diskusjon om økonomiske, teknologiske og politiske miljøer som påvirker globale næringsinitiativer,
 • å gi informasjon om globale forretningsmuligheter som er spesifikke for vertslandet,
 • å bedre forstå utfordringene som næringslivet i vertslandet står overfor,
 • å lære om strategiene som brukes for å møte utfordringer direkte fra disse lederne.

Koste

Kostnadene for seminaret, inkludert flybillett, losji og noen måltider, er inkludert i Executive MBA-programmets kostnader.

Tjen karriere kapital med en utøvende MBA

Etter at du er uteksaminert fra vårt Executive MBA-program, vil du ha en prestisjefylt og verdifull MBA-grad fra et program som konsekvent er oppført blant de beste i verden av ledende forretningspublikasjoner. Freeman EMBA-studenter utvikler en helhetlig forståelse av beslutningsprosesser i virksomheten og kunnskapskapitalen som trengs for å være proaktive, effektive bedriftsledere gjennom karrieren.

Utforsk forretninger i utlandet med vårt EMBA-program

Hvert år reiser våre MBA-studenter til utlandet for å få et globalt perspektiv på virksomheten. Studentene våre utvikler en dypere forståelse av internasjonale markeder og deres konkurransefortrinn. Reisemål inkluderer land i Latin-Amerika, Asia og Europa.

Gjennom det internasjonale seminaret vil du utforske skjæringspunktet mellom teknologi, økonomi, politikk og kultur når de former globale forretningsinitiativer. Studentene lærer om forretningsmuligheter som er unike for vertslandet og samhandler med globale beslutningstakere. Seminaret er en integrert del av EMBA-programmet og er inkludert i programkostnaden.

Søkernes kvalifikasjoner

Executive MBA Admissions Committee evaluerer hver kandidat til Tulane Executive MBA-programmet basert på disse opptakskriteriene.

 • Yrkeserfaring og lederpotensiale: Søkere skal ha minimum syv års heltidsjobb på forskningsnivå, med fem av disse årene i en stilling med betydelig lederansvar. Komiteen vil vurdere unntak basert på karriereutvikling, dybde og bredde av erfaring og ledelsesansvar.
 • Demonstrert evne: Ved vurdering av en kandidats faglige evne vurderer komiteen kandidatens yrkeshistorie og akademiske prestasjoner som det fremgår av en CV og karakterutskrift.

Søknadskrav

 • Gradskrav og utskrifter: Det kreves en bachelorgrad; Det kreves imidlertid verken forretningsgrad eller spesifikke forretningskurs for opptak. Offisielle avskrifter fra registraren for alle høgskoler og universiteter som skal delta, må rekvireres av kandidaten og sendes direkte til det aktuelle Admission Office ved Tulane University. E-post- og postadresser vises nederst på denne siden. Et begrenset antall ikke-degraderte kandidater kan bli tatt opp til programmet som et unntak fra opptakspolitikk. Opptaksprosessen for ikke-nedlagte søkere er konkurransedyktig, svært selektiv, og bare fremragende kandidater vil bli vurdert for opptak. GMAT er påkrevd for alle ikke-degraderte kandidater.
 • Fortsett: En CV som beskriver din ansettelseshistorie og akademiske bakgrunn. Liste over faglige distinksjoner, tilknytning og aktiviteter.
 • GMAT: Vi tilbyr frafall fra GMAT - send CVet ditt til lrabon@tulane.edu for en forhåndsvurdering. Etter å ha mottatt CV, vil vi kontakte deg med tilbakemelding på dine kvalifikasjoner eller spørsmål for videre diskusjon.
 • Essays med korte svar: Det kreves to essays og skal ikke være lenger enn 350 ord hver. Essayene er den beste måten å introdusere deg for opptakskomiteen.
 • Personlig intervju: Intervjuet hjelper komiteen til å vurdere kandidatens styrker, motivasjoner, personlige engasjement og evnen til å oppfylle kravene til programmet. Intervjuet gir også kandidaten en mulighet til å stille spørsmål og diskutere individuelle hensyn med programlederen. Kontakt det aktuelle programkontoret for å planlegge et intervju. Tidlige intervjuer oppfordres.
 • Anbefalinger: Det kreves to anbefalinger, som vitner om søkerens faglige og faglige evner. En anbefaling bør være fra en høytstående offiser fra kandidatens organisasjon. Et sekund bør være fra en øyeblikkelig veileder (eller for selvstendig næringsdrivende søkere, forretningsforbindelser) som har personlig kunnskap om kandidatens arbeid.
 • Søknadsgebyr: Et ikke-refunderbart søknadsgebyr på $ 125 kreves ved innlevering av søknadsskjema. Denne avgiften kan betales online med kredittkort. Sjekker eller postanvisninger kan sendes til adressene nedenfor. Dette gebyret fravikes for søkere som deltar på en informasjonssamling i løpet av det siste året.
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 1 flere kurs fra Tulane A B Freeman School of Business »

Sist oppdatert Oktober 8, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
jan. 2020
Duration
17 måneder
Deltid
Pris
98,900 USD
Undervisningen inkluderer registrerings- og kursavgift, forberedende klasser, alle nødvendige lærebøker og kursmateriell, studielaboratorier, frokost og lunsj på klassedager, flybillett, hotell og gruppemåltider til det internasjonale seminaret i utlandet
Frist
nov. 1, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Mai 2021
Søknadsfrist
nov. 1, 2019

jan. 2020

Location
Søknadsfrist
nov. 1, 2019
Sluttdato
Mai 2021