Read the Official Description

Executive MBA fokus på entreprenørskap

Flandern Business School ser entreprenørskap og innovasjon som en av de viktigste nøklene til sosial fremgang, selv om vi gi en bred tolkning av ordet "bedrift". Etter vårt syn, nemlig entreprenørskap mye mer enn bare å lansere en ny venture. Dette omfatter for eksempel. også opprette nye aktiviteter innenfor eksisterende organisasjoner (bedriftens entreprenørskap eller intraprenørskap).

Vi ser vår campus som som et sted for åpen diskusjon (forretningsmodell) innovasjon, strategi og ledelse: vårt mål er å støtte personlig initiativ av våre studenter. Vi gjør dette med et åpent sinn, en kultur for frihet og solidaritet. Derfor er vi sterkt tverr- og flerfaglig orientert og vi arbeider aktivt med partnere i inn- og utland.

Fokus på entreprenørskap og innovasjon: Executive MBA er sentralt

Våre Executive MBA-programmet er utvilsomt det beste eksempelet på vår ambisjon. Denne to-årig program kombinerer teoretisk opplæring og individuell coaching øyeblikk, som er bygget seg rundt virkelige gründer reiser av deltakerne.

Det er vår erfaring at studentene i løpet av denne prosessen, et bedre syn på seg selv, sine ambisjoner, deres styrker og deres forbedring. Det de plukker, både i sitt profesjonelle og i sitt personlige miljø, fordelene. Vi er derfor overbevist om at vår Executive MBA-programmet forbereder deg for neste trinn i din profesjonelle karriere.

"The Executive MBA-programmet på Flandern Business School entreprenørskap styrkes ved å utvikle både forretnings-og personlige innsikt utenfor det normale komfortsonen, og gir deg en frisk, alternativ titt på forretningsmessige utfordringer."

En Van GervenBusiness Unit Director, Vaksiner, Pfizer

Sterk innflytelse på karriereutvikling

Over 70% av våre kandidater bekrefter sin MBA-programmet ved Flandern Business School har hatt en sterk eller meget sterk innflytelse på i løpet av sin karriere. Våre studenter er mer bevisste på sin rolle i bedriften deres - og deres fremtidsutsikter, eller mangel på det. Sammen med det faktum at de utvikler sine ferdigheter gjennom trening, betyr dette at de ofte ta avgjørende beslutninger. Nesten halvparten av våre studenter velger å realisere gründerambisjoner ved å starte sin egen bedrift eller bli selvstendig næringsdrivende. Den ovennevnte skaffe MBA grad fører til troverdighet og kreditt innenfor bedrifter og ofte betyr et første skritt i retning av å fremme og / eller en funksjon på styrenivå.

Et diplom og en konkret, oppnåelig virksomhet

In Flanders Business School nærmer vi virksomheten som en bane som opplever hver av våre studenter på en personlig måte. Vi velger denne ruten i sentrum av vår utdanning, noe som gjenspeiles i strukturen i vårt program.

Ellers vil du finne alle fag i læreplanen vår som du også finner i en "standard" MBA utdanning. Det er kombinasjonen av god ledelse trening med de personlige gründere - banen MBA fra Flandern Business School er unik: vårt program tilbyr gründer talent mulighet til å utvikle seg fritt og virkelig bidra til fremtiden for deres virksomhet. Det er derfor vi betaler konstant oppmerksomhet til konkrete saker og ta tid til å diskutere beste praksis. Der det er mulig, vi også bort fra saker som er presentert av deltakerne selv.

Våre Executive MBA skiller seg ut selv de mest tradisjonelle MBA-programmer ved kravet om at du må gi et bevis kan for å - for å være kvalifisert for MBA tittelen. Foruten den tradisjonelle undersøkelse av teoretisk kunnskap, fordi du vil også bli vurdert på din evne til å sette denne kunnskapen ut i praksis. I det andre året av MBA-programmet er plass og støtte til entreprenørskap - å bringe ambisjoner i praksis. Du lærer å oppsøke en verdifull forretningsmulighet, forsvarer gruppen og utvikle ideen til velbegrunnet forskning, noe som resulterer i en levedyktig forretningsplan.

In Flanders Business School vil du ikke bare bli uteksaminert med et diplom, som fungerer som bevis på dine kunnskaper og ferdigheter, men også med en gründer holdning og en konkret forretningsplan. Vi er derfor sikre på at vår MBA også forbereder deg for neste skritt i din karriere!

Kom møtes i løpet av MBA informasjonsmøter eller kontakt oss

Flandern Business School inviterer ambisiøse fagfolk for en diskusjon. MBA kandidater kan føle seg fri og i en uformell atmosfære for å møte med FBS visjon om entreprenørskap og innovasjonsprogram og tilnærming. Det er også en utmerket mulighet til å møte våre lærere, ansatte og alumni.

En nederlandsk program med et internasjonalt perspektiv

Fokus på samhandling

Mens noen handelshøyskoler velger å tilby sine fullt program på engelsk, slik at de også rekruttere internasjonalt, har vi valgt å FBS å tilby våre MBA utdanning hovedsakelig i nederlandsk. Dette er et bevisst valg, som er en utvidelse av gjennomføringen av vår MBA. Vi bruker sak basert på utvikling og anvendelse av konkrete, nye forretningsmodeller for lokale aktører. Videre har vi funnet at bruk av nederlandsk som språket mer diskusjon og legge til rette for samhandling tillatelser i de ulike seminarene.

Dette valget av nederlandsk, selvfølgelig, innebærer at våre MBA studenter kommer fra nesten alle Flandern. Men vi også opprettholde den nødvendige internasjonale, selv globalt perspektiv. Forstå inter - nasjonal sammenheng der selskapene opererer i dag er rett og slett uunnværlig. Internasjonalisering åpner nye vekstutsikter, selv for selskaper som starter små.

Den internasjonale komponenten vi bringer inn i læreplanen for vår MBA-program, blant annet gjennom internasjonale spor, arrangert annethvert år for første og andre års MBA sammen, og danner en integrert del av vår trening. Du vil også finne denne komponenten i utøvende orienteringer med internasjonal innsetting, faste valutakurser - prosjekter og besøk på våre partnerinstitusjoner. Disse er åpne for våre MBA-studenter og alumni. Vi tar sikte på å arrangere hvert år to internasjonale programmer.

Program taught in:
Nederlandsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
Contact school
Deadline
Contact school
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Contact school
Application deadline
Contact school

Sept. 2019

Location
Application deadline
Contact school
Sluttdato
Contact school