Read the Official Description

Kombiner studie med en heltidskarriere med fleksibiliteten til Aston Executive MBA. Du vil lære over en lengre periode gjennom online workshops samt weekend boliger her på Aston Business School. Dette gir deg muligheten til å bruke dine nye ferdigheter og teoretiske kunnskaper med en gang.

60465_Skjermbilde2017-11-11kl.16.28.48.png

Kursplan

Aston MBA er neste kapittel i din karriere. Enten din ambisjon er å lede i internasjonale organisasjoner eller starte noe nærmere hjemme, vil kurset skape strategisk tenkning og evner, og forberede deg på en karriere i forkant av virksomheten.

De beste lederne har mestret kunsten av beslutningstaking og handling basert på kritisk tenkning. Din Aston MBA vil lære deg å reflektere over din egen karriere, oppleve nye muligheter og utvikle en vekststilling. Du vil bli oppsiktsvekkende i alt du gjør.

Aston Executive Deltid MBA tilbyr deg fleksibilitet til å lære over en lengre periode enn våre heltidsprogram og er spesielt utviklet for folk som ønsker å kombinere en heltids karriere med studier. Dette gir deg muligheten til å berike din læring gjennom diskusjon av nåværende forretningsspørsmål og bruke dine nye ferdigheter og kunnskap med en gang i din profesjonelle praksis.

Emnehåndbok og moduler

Aston Executive MBA består av seks kjernemoduler, et valgfag og et forretningsprosjekt undervist i løpet av en 30 måneders periode. Det avsluttes da med et stort forretningsprosjekt i løpet av de siste 6 månedene av studien.

Kjernemoduler

Våre kjernemoduler vil utstyre deg med grundig kunnskap om de viktigste forretnings- og ledelsesspørsmålene som trengs i moderne virksomheter. Kjernemodulene er:

 • Utforming av organisasjonsstrategi

Du vil lære å knytte strategi teori og praksis for å utvikle dine ferdigheter som en strategisk, innovativ og entreprenør tenker og doer. Du vil også utvikle din forståelse av hvordan du bruker økonomisk analyse for strategisk beslutningsprosess. Denne modulen er delt i to deler, den første halvdelen fokuserer på å forstå strategier mens andre halvdel ser ut og entreprenørskap og innovasjon.

 • Ledende Komplekse Organisasjoner

Denne modulen er delt i to deler, del 1 handler om å implementere endring på individuelt og organisatorisk nivå. Din strategiske ledelse og ledelse evner vil bli honed ved hjelp av toppmoderne simuleringsverktøy. Den andre delen fokuserer på å forme komplekse organisasjoner der du skal utvikle kjernekompetansen som kreves for å være en vellykket internasjonal leder.

 • Opprette og levere kundens verdi

Du vil lære og sette i bruk de viktigste konseptene og teoriene i markedsføringsstrategi og ledelse, blant annet hvordan man forsker og forstår kundeadferd, innoverer for globale markeder og tolker data for å utvikle markedsstrategier.

 • Måle og forbedre økonomiske resultater

Denne modulen vil forbedre din forståelse av å vurdere den økonomiske helsen til en bedrift. Gjennom en toppmoderne forretningssimulering vil du jobbe i lag som tar økonomiske beslutninger for din delte virksomhet, mens du konkurrerer mot dine kolleger. Denne simuleringen er en engasjerende måte å sette teori på i praksis.

 • Utforming og styring av operasjoner, systemer og prosesser

Vi presenterer nye teknikker for å oppnå operativ effektivitet, og lærer deg hvordan du skal sette dem i bruk med besøk til lokale organisasjoner som Jaguar Land Rover og Cadbury.

 • Entreprenørstrategier
 • The Aston Edge

Et personlig og profesjonelt utviklingsprogram basert på den nyeste forskningen innen atferdsvitenskap for å gi deg kjernevitenskapene du trenger for å lykkes i virksomheten.

Valgfrie moduler

Du vil velge en valgfagsmodul for å utdype din kunnskap om et sentralt forretningsområde ytterligere. Nedenfor er en liste over hvilke moduler som kan være tilgjengelige for deg å velge mellom:

 • internasjonal virksomhet
 • BUSINESS FINANCE
 • International Marketing Management
 • Internasjonale operasjoner
 • Global Business Ethics

virksomhet prosjektet

Kurset avsluttes med et stort forretningsprosjekt som gir deg muligheten til å designe din egen lærerfaring for å passe til ditt eget interessepunkt. Dette prosjektet fungerer som et springbrett for din fremtidige karriere, og som sådan kan du fullføre den på en rekke måter:

 • konsulentprosjekt på vegne av en klient eller din organisasjon
 • forretningsplan for din egen virksomhet
 • industri / tema forskningsprosjekt.

Prosjekttype underlagt tilgjengelighet.

Læring og vurdering

Lære på Aston Business School

Programmet er spredt over 30 måneder for å imøtekomme heltidsarbeid og personlig ansvar. Du kombinerer flere weekendboliger på Aston Business School hvert år med Blackboard, en interaktiv nettbasert læringsplattform. Blackboard skaper et virtuelt læringsmiljø der du kan engasjere seg med modulinnhold, delta i levende seminarer og kommunisere med dine jevnaldrende. Det er også et omfattende nettbibliotek med innhold for å støtte studiene.

Med Aston Executive MBA har du all fleksibilitet til å lære om personlige og arbeidsforpliktelser, med den rike erfaringen med å lære på campus i et ansikt til ansikt miljø med jevnaldrende og ledende akademikere.

Learning by doing

På Aston Business School tror vi på erfaringslæring å sette teori i praksis. Aston MBA er basert på et grunnlag for læring ved å gjøre. Vi lærer deg ikke bare teorien, vi viser deg hvordan du bruker den også.

Erfaringslæring er verdifull fordi:

 • Det gir mulighet for umiddelbar tilbakemelding på kjernekonsepter
 • det skaper langvarig innvirkning og kan endre tankegangen din
 • Det hjelper deg med å utvikle reflekterende ferdigheter slik at du kan lære raskere
 • Det er en personlig læringsopplevelse
 • praktisk læring stimulerer kreativitet.

Å lære å gjøre kan være nyttig i en rekke situasjoner, hovedsakelig bruker vi den til å hjelpe deg med å utvikle strategi, tenke kreativt, løse problemer og for team og lederutvikling.

Vi liker å ta din læring ut av klasserommet og til virkelige bedrifter. Takket være nært samarbeid med virksomheten tar vi MBAer for å besøke selskaper som Aston Villa Football Club, Ford og Jaguar Land Rover.

Vurdering ved Aston Business School

Modulene vurderes ved individuelle oppgaver og gruppearbeid der du får mulighet til å analysere komplekse forretningsproblemer.

Kurset avsluttes med et stort forretningsprosjekt som lar deg sette ny kunnskap i praksis. Dette kan næres på en rekke måter, inkludert et levende konsultasjonsprosjekt med en bedrift, et temaforskningsprosjekt, utarbeide en forretningsplan for oppstart eller skriving av en rapport om et firma du arbeider eller interning på.

The Aston Edge

Mer enn en MBA

Skarpten din tenkning med et personlig utviklingsprogram designet og levert av professorer og utøvere i atferdsevitenskap.

Aston Edge er vår måte å trene deg på for den mer elusive, sosiale og personlige siden av virksomheten. Menneskelig psykologi er glatt, så Edge er designet for å hjelpe strategiene dine når du håndterer et komplekst utvalg av interessenter og forretningsprosjekter.

Din fremtid

Vi lærer deg tauene slik at du kan gjøre det til toppen. Vårt omfattende karrierehåndteringsprogram er utformet for å øke employability og hjelpe deg med å ta det neste trinnet, enten det er i en ny rolle, en karriereendring eller en oppstart.

Aston MBA Alumni

Mens investeringsbank og ledelseskonsulent har lenge vært ansett som typisk MBA karriere, er listen over selskaper som nå ansetter MBA-kandidater omfattende. Roller som våre siste MBA-kandidater har gått inn inkluderer:

 • Internasjonal Marketing Manager med et produksjonsfirma
 • Produktleder hos en helseprodusent
 • Senior konsulent i strategisk økonomi med konsulenttjenester
 • Finansiell revisor med en bank
 • Leder av strategi og planlegging med en elektronikkprodusent
 • Business Process Consultant med et IT-selskap
 • Finansdirektør med stålprodusent

Profesjonelle akkrediteringer

Vi er i topp 1% av handelshøgskoler over hele verden med triple akkreditering fra AMBA, AACSB og EQUIS, de ledende akkrediteringsorganene for handelshøyskoler i Storbritannia, USA og Europa.

Avgifter, stipend og finansiering

Aston Executive Deltid MBA avgifter - september 2018 inntak

 • Studenter fra Storbritannia og EU-land: £ 20,100
 • Studenter fra ikke-EU-land: £ 20,100

Arbeidsgiverfinansiering

Hvis du planlegger for din arbeidsgiver å finansiere din Executive MBA, kan du være mer egnet til Executive Apprenticeship MBA. Din arbeidsgiver vil finansiere din MBA ved hjelp av lærlingstillegget.

Betaling av studieavgift

Du kan betale dine avgifter i sin helhet ved begynnelsen av programmet, eller velge å betale i tre terminer på 50% (term 1), 25% (term 2) og 25% (term 3). Vær oppmerksom på at gebyrene dine vil variere avhengig av hvilke stipendier du har blitt tildelt.

MBA innskudd betaling

Når du aksepterer din plass på Aston MBA, må du betale et innskudd på 1000 dollar. Dette beløpet blir trukket fra ditt totale studiebeløp ved innmelding.

Stipend

Vi tilbyr finansieringsstøtte til egnede kandidater gjennom en rekke stipendier. Disse kan søkes om under søknad, eller når et tilbud på et sted er gjort av oss og akseptert av deg.

FINANSIERING

Hjemme og EU-studenter er kvalifisert for et Postgraduate Loan, og gir deg opptil £ 10,000 mot kursavgift.

Inntakskrav

Startdato: september 2018

Programmets varighet: 30 måneder

Studiemodus: Deltidsstudie

Avgift: £ 20,100

Finansiering: Stipend tilgjengelig

Søknadsprosess: Informasjon om hvordan man søker

Opptakskrav:

For direkte innmelding til Aston MBA-programmet, trenger du en * av følgende:

 • En god britisk æresgrad, eller
 • En tilsvarende utenlandsgrad anerkjent av Aston University, eller
 • En profesjonell kvalifikasjon på fagnivå.

I tillegg til

 • Minst tre års relevant oppgradering arbeidserfaring fra det tidspunktet du starter programmet
 • Et offisielt akademisk utskrift av karakterene dine (på engelsk)
 • To referanser - helst en fra en akademisk dommer, den andre fra din nåværende eller tidligere arbeidsgiver (To faglige referanser kan godtas fra søkere med betydelig arbeidserfaring).

Engelsk Språkkrav kan bli funnet her.

* Søkere med omfattende arbeidserfaring

Vi aksepterer søknader fra kandidater med omfattende arbeidserfaring som ikke har fullført en kvalifisering.

Vi tar en helhetlig tilnærming i evaluering av applikasjoner. Hvis du ønsker å få en bedre ide før du søker, er du velkommen til å kontakte en av våre MBA-rådgivere for en uformell diskusjon.

Informasjonen på denne nettsiden beskriver de typiske opptakskravene til dette kurset for de mest utbredte kvalifikasjonene. Søkere med alternative kvalifikasjoner kan ønske å spørre med de relevante opptaksteamene før søknaden om deres kvalifikasjoner anses akseptable. For mindre ofte oppnådde kvalifikasjoner vil dette bli bedømt i hvert enkelt tilfelle i samråd med den akademiske opptakslæreren.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Aston Business School »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
30 måneder
Deltid
Pris
20,100 GBP
Deadline
By locations
By date