Evening MBA

Generelt

4 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

The Clear Choice for best-in-class Business EducationI Michigan er MBA ikke bare om lederutdanning. Det handler også om ledelsesutvikling. Gjennom overordnet faglig fortreffelighet, unike tverrfaglige programmer og handlingsbasert læring, utvikler Michigan \ 's Ross School of Business morgendagens bedriftsledere ett individ om gangen. The Evening MBA-programmet integrerer dybden og ressursene til Michiels MBA-dagsprogram i et fleksibelt deltidsformat for å tilfredsstille de varierte kravene til fagfolk.


Programmet avslører deg til en blanding av intellektuell kapital designet for å stimulere din erfaring som student, tilby umiddelbar nytte på arbeidsplassen og gi en plattform for livslang læring. Kvaliteten er reflektert i fakultetets ekspertise, som underviser i Day MBA-programmet, så vel som Michigans anerkjente Executive Education-program. Som kvelden student får du en ledende lederutdanning, forbedret av ressursene til et av verdens mest respekterte forskningsuniversiteter.


Evening MBAs fleksible, intensive læreplan gir et sterkt fundament i kjernedirektoratene som styrkes gjennom overbevisende valgfag og kryssfunksjonelle applikasjoner på og utenfor campus. The Evening MBA-programmet har studenter og fakultet med variert personlig og faglig bakgrunn samt varierte synspunkter. Som en kveld MBA student, vil din nysgjerrighet bli utfordret gjennom stimulerende kurs og engasjerende gruppedeltakelse, inkludert samarbeid om saksanalyser, presentasjoner og spesielle prosjekter. Til slutt vil du dukke opp med en utdanning for livet, rik på teori og virkelighetens relevans for å holde deg foran de stadigvære skiftende kravene til den moderne næringslivet.


Leverer kompromissløs kvalitet til arbeidsfagfolk

The Evening MBA-program ved Michigan \ 's Ross School of Business gir en rik pensum designet for å imøtekomme arbeidende personer som velger å forfølge sin grad på deltidsbasis. Nyutdannede drar nytte av kvaliteten og omdømmet til Michigan MBA, og tjener nøyaktig samme legitimasjon som Michigans heltid, dagsprogram studenter.The Evening MBA leverer toppkunnskap og progressiv faglig utvikling basert på Michigans satsing på forskning og real-world, praktisk anvendelse. Videre, som en MBA-student, vil du oppleve det beste utdannet programmet har å tilby: verdensklasset undervisning fra et kjent fakultet, utfordrende diskusjon i klasserom med toppkurs studenter, og muligheten til å gå langt utover de beste praksisene for å oppfylle din karriere ambisjoner.


Fleksibiliteten til kvelds MBA-programmet gir deg mulighet til å fortsette jobben din samtidig som du maksimerer din pedagogiske erfaring i Michigan. Klasser starter i september eller januar og tilbys på to steder, på hovedcampus i Ann Arbor og på et dedikert satellittanlegg på Commerce Park i Dearborn. De fleste klassene møtes en kveld i uken, noen i et intensivt format på lørdager for å gi flere alternativer. Selv om noen kvelden studenter tjener sin grad på mindre enn tre år, tar studentene typisk mellom tre og fire år for å fullføre programmet.


Curriculum

Fleksibel, grunnleggende og anvendelig for en levetidOmtalt utformet for å imøtekomme arbeidende fagfolk, gir Michigans MBA-program for MBA-studier en balansert pensum for optimal resultater. Stiftelsen, referert til som "The Core", gir omfattende opplæring i 10 grunnleggende forretningsområder: Finansiell regnskap; Mikro; Bedriftsstatistikk; Menneskelig adferd og organisasjon; Finansiere; Markedsføringsledelse; Økonomistyring; Driftsadministrasjon; Datamaskin og informasjonssystemer; og bedriftsstrategi.Kjernen omfatter 30 av programmene 60 studiepoeng. Resterende studiepoeng er opptjent gjennom valgfag, som gjør at du kan bruke Kjernens grunnleggende til praktiske, virkelige problemer gjennom samarbeidsprosjekter og detaljerte saksanalyser. Programmet tilbyr mer enn 100 valgfag i skolens 12 akademiske avdelinger. Valgfrie kurs varierer fra syv til 14 uker, og kan tas i forbindelse med Core-klasser, forutsatt at visse forutsetninger er oppfylt. Denne blandingen og fleksibiliteten gjør at du kan holde deg oppdatert med innovative emner og fakultetforskning, samtidig som du forsterker forståelsen av viktige forretningsteorier. Du kan ta opptil 10 studiepoeng utenfor Ross Business School for å bygge opp et studieprogram som fokuserer på relevante forretningsprosesser, inkludert helsevesen, lov eller offentlig politikk, uten at du må forfølge full grad i et annet fagområde.Resultatet er den sjeldne muligheten til å skape din pedagogiske erfaring, mens du blir utfordret til å ta risiko og forfølge et livslangt intellektuelt eventyr. I Michigan er du ikke mottaker av en homogenisert MBA; Du er en aktiv deltaker i en tilpasset utdanningsprosess.

Opptakskrav

Før du søker

  • Fullfør tilsvarende en fireårig amerikansk bachelorgrad. Vi forbeholder oss derfor retten til å gjennomgå akademiske journaler av internasjonale søknader og for å avgjøre om de akademiske legitimasjonene fra en ikke-amerikansk institusjon kvalifiserer til vurdering.
  • Ta Graduate Management Admissions Test (GMAT). For å få GMAT-poengsummen din automatisk sendt til Ross, bruk koden: SN1-J6-64. Internasjonale studenter må også ta testen av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) hvis deres morsmål ikke er engelsk. For å få TOEFL score automatisk sendt til Ross, bruk kode: 9585.
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The Stephen M. Ross School of Business ved University of Michigan er en ledende utdanningsinstitusjon innenfor en av de fineste forskningsuniversiteter over hele verden. Vår misjon er å utvikle ledere ... Les mer

The Stephen M. Ross School of Business ved University of Michigan er en ledende utdanningsinstitusjon innenfor en av de fineste forskningsuniversiteter over hele verden. Vår misjon er å utvikle ledere i tanke og handling, som er klar til å takle utfordrende, tverrfaglig problemer samfunnet står overfor. Ledere som kan gi moralsk og kommunal ledelse, og som utnytter sin innflytelse til beste for samfunnet. I Michigan, er vårt overordnede styrke vår unike evne til å bygge bro vitenskapelig teori med forretningsskikk. Vi tror sant lederskap begynner med en helhetlig forståelse av virksomheten. Kjernen vår er jakten på "intellektuell kapital med virkning." Dette er de ideene våre fakultet bringe til klasserommet og verktøyene våre kandidater bruker til å forme verden. Vi er interessert i studenter som ønsker å samarbeide med fakultetet for co-opprette et veldig tilpasset, robust pedagogisk erfaring. Vår strategi for å utvikle studentenes evne lederskap - i tillegg til å påvirke nødvendig forretningsmessig kunnskap og ferdigheter - er å gi action-basert læring muligheter forankret i virkelige verden forhold. Med en MBA fra Michigan's Ross School of Business, vil du inn i markedet som en leder med tillit og visdom til å definere og oppnå din visjon av suksess. Minimér
Ann Arbor , Bengaluru , Dubai , Bangkok + 3 Mer Mindre