Du søker å prestere på et høyere nivå å styrke din karriere ved å få troverdighet og innsikt og føre med innflytelse og formål. Med en Master of Business Administration (MBA) er du klar til å nå det neste nivået og forfølge formålet-in business og utover.

Den PLNU Evening MBA er for erfarne arbeider fagfolk som ønsker å ta kontroll over sin karriere ved å kjøpe de fire viktigste driverne av innflytelsesrike lederskap dyp kvalitativ og kvantitativ business kunnskap, klokskap i møte med vanskelige valg, en kraftig personlig nettverk og inspirasjon å følge formålet. Du kan tjene din MBA i 24-28 måneder gjennom vår praktiske plan utformet for å arbeide fagfolk.

The Evening MBA-programmet er utviklet for å møte behovene til arbeider forretningsfolk. Klassene holdes på Mission Valley campus mandag til torsdag kveld, og programmet kan være ferdig i 24 til 28 måneder. Imidlertid kan studenter akselerere deres program eller utvide det over en lengre periode for å imøtekomme deres tidsplaner og behov.

innflytelses~~POS=TRUNC mentorer

 • En unik mulighet til å utvide virksomheten nettverket kommer fra nær, en-til-en interaksjon med PLNU sin samarbeids fakultet - en balanse mellom forskere og lærere med praktisk erfaring opptatt av å forberede ledere til å utmerke seg.

MBA KOMPETANSE

 • Vår klasserommet erfaring utstyrer deg med de ferdighetene du trenger for å kapitalisere på din fremtid, herunder sentrale kurs i Strategic Management, International Business, økonomistyring, Operations Management, og markedsføring. Velg mellom fire konsentrasjoner: organisasjons ledelse, innovasjon og entreprenørskap, prosjektledelse og Healthcare Management.

LEDERSKAP MED FORMÅL

 • PLNU underskrift lærerik opplevelse, Ledende med integritet, vil utfordre deg til å realisere din større hensikt som leder av andre i virksomheten og i livet.

Programoversikt

Kursene tilbyr en balanse av avanserte kvalitative og kvantitative ferdigheter utviklet for å hjelpe elevene å kapitalisere på sin fremtid og direkte påvirke deres karriereutvikling. I kohort-modell, studenter fremgang gjennom pensum sammen, fullfører 12 kjernevirksomhet kurs og to valgfag, mens forming profesjonelle relasjoner med hverandre, lærere og andre industriledere. Studentene kan velge mellom fire konsentrasjoner:

 • Innovasjon og entreprenørskap
 • Helsefag
 • Prosjektledelse
 • Organisasjonsledelse

I tillegg til kurs, studenter har mulighet til å delta i lederutvikling Hendelser eksklusivt designet for våre MBA-studenter og Business Alumni nettverk hendelser.

Den Fermanian School of Business er forpliktet til å betjene den erfarne profesjonell virksomhet med den beste verdien i kvalitet, faglig rigor, profesjonelle støttetjenester, og individuell oppmerksomhet for å støtte elevene i å møte sine akademiske og profesjonelle mål.

KOSTE

$ 805 (per enhet) for 2016-2017 studieåret

PROGRAM START DATE

 • Sommer 2016 - 16 mai 2016
 • Fall 2016 - 29 august 2016
 • Våren 2017 - 09.01.2017
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 1 flere kurs fra Point Loma Nazarene University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
24 - 28 måneder
Deltid
Pris
- Per enhet
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato