European Dual MBA

&nbsp

Newcastle Business School, Northumbria Universit y i forbindelse med iDRAC, Ecole Superieure de Commerce, Lyon har skapt en ny Dual European MBA prisen. Dual European MBA program er utformet for de studentene som ønsker å arbeide mot en MBA som inkorporerer akademiske studier på to steder i Europa: Storbritannia og Frankrike.


Det overordnede målet for programmet er å gjøre deg i stand til å utvikle din ledelsesmessige og lederskap evner til å hjelpe din organisasjon i å bli mer effektive innenfor en stadig mer konkurransedyktige og dynamiske økonomi.


Dual European MBA varer i tolv måneder, som dekker tre akademiske semestre. De to første semestrene utgjør lærte del av programmet med siste semester som dekker avhandling / prosjekt element i programmet, som fullfører MBA. Avhengig av hvilken rute du velger å ta, vil de første semester enten skal tilbringes ved iDRAC, Lyon eller Newcastle Business School, Northumbria University.Den andre semester og avhandlingen perioden vil da bli brukt på den andre institusjonen. Du vil tilbringe cirka 3-4 måneder i den første plasseringen og resten av året i den andre. Dermed gi et fleksibelt og skreddersydd utdanning som er tilpasset din karriere valg. Ytterligere detaljer om hver rute kan bli funnet på sidene 4 og 5.Det er to mulige ruter som elevene kan følge:

Alternativ 1: Semester 1 - Newcastle Business School, Semester 2 og avhandling perioden - iDRAC, Lyon


Alternativ 2: Semester 1 - iDRAC, Lyon, Semester 2 og avhandling periode - Newcastle busine ss skole


Det

Dual European MBA er drevet av prinsippene om reflekterende praksis og erfaringskunnskap. Den er designet for å skape dype læring som benytter innovative levering metoder, og kombinerer en akademisk og profesjonell tilnærming og en som er forankret i kritisk tenkning. For å oppnå dette er det Dual European MBA prisen strukturert for å oppmuntre til tenkning som er basert på resonnement og bevis snarere enn inferens og forutsetning. Du vil bli oppfordret til å omfavne de to tilnærming til læring-for-livet og livslang læring. Du vil bli intelligent, veltalende, trygg og motivert til å dele dine erfaringer med andre og forplikte seg til en utfordrende pedagogisk erfaring som vil hjelpe deg å forstå dine styrker og svakheter og hva du har å tilby som en fremtidig manager.Du vil engasjere med prinsipper og teorier av virksomheten, ledelse, ledelse og organisasjoner for å utvikle rammeverk for å vurdere, reflektere, analysere og kritikk eksisterende individuelle og organisatoriske praksis. Utfallet av denne prosessen vil være en kritisk takknemlighet, i å bygge strategiske evner og til å forstå moderne forretnings-og administrative spørsmål i en kontekst av endring. Det vil utvikle deltakerne som ledere og ledere for å tilføre verdi til organisasjonen. Programmet, i form av dens underliggende videreutdanning målene uttrykker prinsippene for reflekterende praksis, kritisk tenkning og refleksivitet.MBA består av en rekke kjernemoduler og to alternativer levert over to semestre, som fører til et betydelig stykke forskningsarbeid, tatt enten i form av en akademisk avhandling eller et verk basert handling forskningsprosjekt. Kjernen del av programmet dekker de funksjonelle områder av virksomheten, det viktigste prinsippene for ledelsesmessige praksis, lederutvikling, strategisk ledelse, forskning ferdigheter og en gjennomgang av aktuelle tema i bedriftsledelse. Alternativene lar deg utforske en spesialist gratis forretningsområde. Disse tema alternativene inkluderer markedsføring, økonomi, human resource management, turisme, gjestfrihet og driftsadministrasjon. Alternativt kan du gjøre en gruppe konsulentselskap prosjekt. Den siste tredjedel av programmet består av en veiledet individuell forskningsstudie i form av en avhandling som vil ta en europeisk basert kontekst eller emne. Oncompletion av den doble European MBA, vil nyutdannede bli tildelt MBA fra både Northumbria University og iDRAC.

Residential, International Study Mission and Business spillDet finnes ulike felles aktiviteter som for eksempel Developing Selvet Residential, som finner sted i Semester en i Nordøst-England (som involverer Newcastle Business School heltids-og deltidsstudenter samt både strømmer av studenter på Dual European MBA). Arrangementet tar sikte på gi en mulighet til å bli kjent med andre studenter, men hovedfokus på bolig er å gi deg muligheter for å lære om deg selv og identifisere et sett av personlige mål og læring områder for fremtidig utvikling. Studenter på den doble European MBA, vil både fra mulige ruter møte opp i Newcastle for en induksjon sesjon før møtet med resten av Newcastle Business School MBA studenter.The International Study Mission - en veletablert del av Newcastle Business School MBA, er basert på to steder i Europa, og vil gi anledning til å besøke en rekke multinasjonale organisasjoner.The Business Game er en bedrift simulering trening basert på å ta rollen som en ledergruppe kjører en bil produksjon virksomheten i konkurranse med andre lag. Simuleringen foregår over en periode på uker slik at en rekke sentrale beslutningspunkter som påvirker virksomheten utfallet. I tillegg til å bringe sammen et bredt spekter av emner simuleringen krever at du jobber effektivt som et medlem av et team-en avgjørende ferdighet i ledelsen.Vurdering og ArbeidskravFlertallet av vurderingen på programmet er ved oppdrag der du er forventet å anvende relevant kunnskap til en organisatorisk sammenheng. Alle oppdrag er designet for å teste din forståelse av teoretiske og anvendte perspektiver og din evne til å bruke dette hensiktsmessig til kritisk å analysere individuelle og / eller organisatoriske praksis. Kriterier vil bli gitt slik at du forstår hva som forventes av deg og hvordan du vil bli vurdert på resultatene. Du er pålagt å demonstrere selv-refleksjon og reflekterende praksis der det er hensiktsmessig. Du vil bli utstyrt med tilbakemelding på oppgaver og som en del av reflekterende praksis, kan denne tilbakemeldingen benyttes i utarbeidelsen av etterfølgende vurderinger. Forventninger om du er høy og en streng studieprogram og ukentlig lesing og forberedelse betyr at du vil bli forventet å legge inn en betydelig mengde ekstra studere utenfor timetabled studien timer, vanligvis 8-15 timer per uke.

&nbsp

Opptak

Du kan søke via Newcastle Business School eller iDRAC. Normalt oppføringen er ved besittelse av en første grad eller faglige kvalifikasjoner, pluss normalt tre års relevant arbeidserfaring i en leder eller kontrollerende posisjon. Som MBA vil bli undervist på engelsk ved begge institusjonene, studenter som første språk ikke er engelsk, forventes å ha et hensiktsmessig nivå i engelsk språk oppnåelse dvs. IELTS 6.5 for innreise til Northumbria University og for iDRAC.

Studenter som ønsker å starte på Newcastle Business School gjelder Northumbria University i første instans. Likeledes vil studenter som ønsker å starte på iDRAC i Lyon gjelder i første omgang å iDRAC. Å begynne på den doble prisen, vil begge partnerinstitusjoner enig en individuell søknad.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Northumbria University, Newcastle Business School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Deadline