Read the Official Description

Mål

  • Forbered folk i stand til å utføre hell i næringslivet med en etisk og samfunnsmessig perspektiv.
  • Forstå dynamikken i selskapet, forståelse og mestring alle forhold knyttet til forretningsdrift, slik at en integrert og helhetlig syn på denne virkeligheten, som er avgjørende for å komme frem til de høyeste nivåene av kvalitet moderne organisasjoner.
  • Utvikle lederegenskaper som trengs for å gjennomføre vellykkede konkurransestrategier ved å integrere personlige ledelsesmodeller, viktig å opptre foran lag som består av høy ytelse organisasjoner.
  • Generere en global visjon med en sterk forankring i regionale virksomheter i Latin-Amerika.

mottakere

Er en uunnværlig forutsetning holde en universitetsgrad og har tre års ledererfaring.

PENSUM

  • viktig scene
  • valgfag STAGE
  • INTEGRADORA STAGE

Sertifisering

Etter endt læreplanen deltakeren vil motta Títulode "mastergrad i Business Administration - Executive MBA" (*) o sielle tittelen tildeles på spansk territorium Francisco de Vitoria University.

(*) Den offisielle tittelen anerkjent i alle land i EU, som skal utstedes i Spania, med oppmøte kravet akademisk uke i Madrid. online-modus med valgfri støtte klasserom handlinger.

Metodikk

Den fokuserer på deltakeren og tilpasset deres intervensjon kan berike læringsprosessen. Det er særdeles aktiv og deltakende. Det utvikler case-studier, workshops og øvelser. Diktat Master tar sikte på, i stedet for bare overføring av kompetanse, fremme konseptuelle og analytiske ferdigheter som er nødvendige for å lede, ta beslutninger og bringe dem til å realiseres med verktøy og nyeste kunnskap.

ADEN har utviklet en interaktiv læring pedagogisk modell som heter Pericles transfer modell som muliggjør overføring av kunnskap ervervet til arbeidsplassen med en praktisk tilnærming.

For å forsterke oppbevaring og anvendbarhet, tung bruk av både digitale simulatorer og styret, basert på matematiske modeller som tillater å oppleve og spille situasjoner innenfor næringslivet, hvor beslutninger fattes og deres innvirkning Verica i et miljø er utført leken.

Samtidig, er MBA designet fra begrepet selvstyrt, mens hver deltaker velger den spesifikke perl sin egen karriere, velge opsjonsprogrammer og også administrere administrere sine akademiske ganger, gjennom å skaffe faglig kreditt innen fire år overveid en maksimal tid fullført.

Program taught in:
Engelsk
Spansk

See 1 more programs offered by ADEN Costa Rica »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato