Ett-års fulltids MBA

George Fox University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Ett-års fulltids MBA

George Fox University

Ett-års fulltids MBA

Ett års MBA som vil skille deg ut

Hvordan vil du skille deg ut fra andre jobbsøkere?

George Fox University 11-måneders fulltids MBA-programmet vil gi deg fordelen du trenger for å lykkes i næringslivet. Vi utvikler lovende ledere ved å tilby en etikk-basert, helhetlig læreplan med et globalt perspektiv. En forpliktelse til ett års akselerert studien vil hjelpe deg å forbedre salgbarhet, få selvtillit og forbedre presentasjonen ferdigheter.

Et liv med fordeler er bare ett år unna.

Programdetaljer

 • 42 semester timer (11 måneder)
 • Klassene starter i august
 • Klassene er mandag-torsdag med en fredag ​​seminar der studentene besøker bedrifter i større Portland
 • Klassene avsluttes i juni
 • Søknader akseptert før kullet er full. Kontakt innleggelser rådgiveren Carlos Ordonez for mer informasjon.
 • Begrenset til 25 studenter per kohort
 • Økonomisk støtte er tilgjengelig
newberg_campus

Beliggenhet

Vårt program er lokalisert ved vårt Newberg campus. Klasser tilbys fra mandag til torsdag med en fredag ​​seminar kurs som innebærer reise. I Fredag ​​seminar kurs skal studentene besøke bedrifter i større Portland-området, og all transport og måltider for denne spesifikke kurset er dekket av undervisning.

Fordeler

11-måneders intensivt program

Sparer du tid og penger, er dette programmet spesielt utformet for nyutdannet. Med de samme studiepoeng som vår deltid MBA, er klasser holdes fra august til juni med en kort pause i løpet av vinterferien. Studere på heltid for å komme inn i arbeidslivet med en MBA-grad så snart som mulig.

Verdi informert leadersForbes: Amerikas beste høgskoler

Det er mer til virksomheten enn bunnlinjen. Vår primære oppgave er å forberede ledere og ledere med dypt etiske grunnsyn som skal utføre på økende grad av ansvar nivåer i sine organisasjoner. Mens vi dekker sentrale temaer av en Master of Business Administration programmet, herunder kvantitative metoder, økonomi og regnskap, vi store i verdier informert utvikling, praksis og ledelse.

mba_students

Praktisk erfaring

Verdien av en utdanning som ligger i å vite hvordan du skal bruke den til virkelige situasjoner. På fredager vi besøker nonprofit og for-profit selskaper i større Portland området for profesjonelle bransjepresentasjoner, organisatoriske turer og hands-on prosjekter som fokuserer på å lære programmet. En rekke prosjekter er gjennomført gjennom hele programmet til umiddelbart å påvirke lokale forretningsprosesser.

Internasjonalt Blended Cohort

Den ettårige MBA består av studenter fra hele verden og fra hele USA. Dette internasjonal kohort gir studentene en unik mulighet til å samarbeide med klassekamerater fra mange kulturer. Noen av byene som våre nåværende studenter og alumni hagl fra inkludere Homs (Libya); New Taipai; Beijing, Yueuang City og Dalian (Kina); Ulaanbaatar (Mongolia); Nairobi (Kenya); og Langley (British Columbia).

International Residency Option

Fagfolk i dag trenger å forstå hvordan globaliseringen påvirker deres organisasjoner. Vi lærer våre studenter til å ta et globalt perspektiv i sin arbeidsplass. Studenter i MBA-programmer ved George Fox kan få en førstehånds titt på multinasjonale selskaper på jobb ved å delta i en ukes internasjonal studietur.

Vekt på den menneskelige dimensjonen av virksomheten

Effektive ledere forstår mennesker og kommunisere effektivt. Vi gir opplæring slik at elevene til å utvikle sine "folk ferdigheter" sammen med sine analytiske ferdigheter. Sterk vekt er lagt på å presentere materialet effektivt i et hektisk arbeidsmiljø.

Teamwork

Fremgang gjennom hele sekvensen av kurs med de samme klassekamerater. Vår kohort modell oppfordrer gjensidig avhengighet og sosial støtte som ofte fortsetter etter at programmet er ferdig. En annen fordel er et sterkt faglig nettverk av kontakter.

Respekt for den enkelte student

Som en kristen universitetet, George Fox Graduate College of Business søker å utvikle hele mennesket - faglig, sosialt og åndelig. Vi begrenser vår klasse størrelser for å sikre våre erfarne fakultetet gi personlig oppmerksomhet til hver student.

En erfaren alumni basen

George Fox MBA alumni har jobbet for mange av de viktigste organisasjonene i Nordvest og nasjonen, inkludert:

 • NIKE
 • Intel
 • Hewlett-Packard
 • Mentor Graphics
 • Wells Fargo

Hvis du ønsker å jobbe på et bestemt selskap eller i en bestemt bransje, kontakt MBA innleggelser rådgiveren Carlos Ordonez å finne ut om det er George Fox MBA akademikere som arbeider der.

Curriculum Plan

Course Name Poeng
BUSG 503 Regnskap og finansiell rapportering 3
BUSG 507 Economics 3
BUSG 524 Markedsføring 3
BUSG 525 Global Environment: International Residency Option 3
BUSG 527 Managerial Finance 3
BUSG 530 Kreativitet, innovasjon og entreprenørskap 3
BUSG 534 etiske og juridiske ansvar 3
BUSG 544 Organisatoriske systemer og Endre 3
BUSG 546 Market Research 3
BUSG 551 Operations Management 3
BUSG 553 Business Seminar jeg 3
BUSG 554 Business Seminar II 3
BUSG 556 Transformational Leadership 3
BUSG 560 strategisk tenkning 3

Opptakskrav

 • Bachelor-grad fra et regionalt akkreditert høyskole eller universitet fullført i løpet av de siste fem årene med minimum 3,0 GPA
 • Gjennomføring av hver av de følgende forutsetning kurs med karakteren B- eller høyere: regnskap, økonomi, statistikk, og markedsføring eller ledelse
 • Ingen overføring av tidligere kurs arbeid vil bli akseptert på grunn av beskaffenheten av dette programmet.
 • Ingen GMAT kreves. Vi har funnet ut at denne testen er ikke alltid den beste prediktor for student suksess.

Søknadsfrist

Den ettårige MBA-programmet starter en gang hvert år i slutten av august. Vi er nå imot søknader til kullet er full. Kontakt din innleggelser rådgiveren for mer informasjon.

Hvordan søke

 1. Søk online
  Opprett en konto med brukernavn og passord og fullføre ett års MBA-programmet på nettet. Sende den elektroniske søknaden vil kreve en $ 40 refunderes søknadsgebyr.
  Merk: Logg inn tidlig for å sende tre referanse skjemaer og vise essay spørsmål. Søknader kan lagres skal være ferdig på et senere tidspunkt.
 2. Offisielle (Uåpnet) Avskrifter
  Bestill offisielle transkripsjoner fra alle regionalt akkreditert høyskole eller universitet der du fullførte selv en enkelt kurs. Karakterutskrifter sendes til:

  Office of Opptak
  George Fox-universitetet
  12753 SW 68th Ave.
  Portland, Oregon 97223
 3. Tre profesjonelle referanser
  Man må være fra din nåværende veileder. Referanser må sendes via den elektroniske søknaden.

Når søknaden er komplett

Kvalifiserte kandidater vil bli innkalt til intervju. Ingen preparat er nødvendig. Dress er business casual.

etter Aksept

Hvis du er tatt opp til ett års MBA-program, så du må sende en $ 200 innmelding innskudd etter datoen leveres av innleggelser rådgiveren. Dette depositumet garanterer din plass i programmet og dekker vanligvis konfirmasjonen gebyr brukes til din studentkonto i siste semester av studiet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
11 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
34,727 USD
Kostnad per kreditt: $ 764
Information
Deadline
Kontakt skolen
August 1st: Final deadline
Locations
USA - Newberg, Oregon
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
August 1st: Final deadline
Studieslutt Juni 30, 2019
Dates
Aug. 2019
USA - Newberg, Oregon
Søknadsfrist Kontakt skolen
August 1st: Final deadline
Studieslutt Juni 30, 2019