Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

I nærheten av Nature. I nærheten av perfekt. Det er Spokane regionen! Studenter elsker vår trygge, vakre samfunnet. Vi har rikelig utendørs rekreasjonsmuligheter, med ski, rafting, turstier, mange innsjøer og golfbaner alle i vår bakgård. I tillegg til vår naturlige skjønnhet, er Spokane også kultur- og underholdningssenter av den enorme Inland Northwest. Spokane-elven renner gjennom sentrum av vår med spektakulære fossen ved byens kjerne. Den strenge MBA-programmet ved Eastern Washington University tilbys på den frodige, grønne River Campus i sentrum Spokane. Undervist av internasjonalt anerkjente forskere, er vårt program beleilig tilbys på kveldstid for å arbeide profesjonelt.

Akkreditering
Graduate-programmer i virksomheten begynte på EWU i 1966 og Master of Business Administration (MBA) ble godkjent i 1975. Både høyere og lavere grads business programmer er nasjonalt akkreditert av AACSB International, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business.

Grad01

Type Program

  • Quarter system
  • 48-kreditt-timers MBA
  • Fellesgrader i MBA / MPA
  • Health Care Administration sertifikat programmet tilgjengelig

Praktisk


Klassene leveres i kveld med en og annen valgfag i helgene. Klassene er små, typisk 25 studenter eller mindre, som åpner for betydelig interaksjon mellom lærere og studenter. Hotellet ligger i hjertet av det nye universitetsområdet i sentrum Spokane, klasser er lett tilgjengelig. Rikelig med parkering er tilgjengelig. Busser også tjene campus.

International Student Profile
MBA-programmet tar imot studenter fra hele verden. Nyutdannede og aktuelle deltakere i programmet inkluderer representanter fra Asia, Afrika, Europa, Canada og Latin-Amerika.

Studenter som ønsker å forbedre sine engelskkunnskaper for å få opptak til MBA-programmet kan melde deg på English Skills Support (ESS) Program tilbys av English Language Institute. Vellykket gjennomføring av ESS Program vil bli vurdert som tilsvarer den vanlige 92 IBT kravet.

DungDung Chen;

Entie Commercial Bank i Spokane, WA og utdannet ved EWU MBA-program. Vi spurte Dung hvorfor han valgte å tjene sin MBA ved EWU. Han sa "Fordi det laveste kostnaden for undervisning var rimelig og jeg har familie i Spokane". Når det gjelder hans MBA erfaring, sier Dung "Jeg likte læring og lederskap muligheter og teamarbeid del av programmet. De timeplaner var også veldig praktisk ". Når vi spurte Dung om fordelene ved å tjene sin MBA-grad. Han sa "MBA-programmet lærte meg ledelsesmessige ferdigheter og organisatoriske ferdigheter som hjelper meg i min nåværende jobb". Dette er Dung Chen råd for nåværende MBA-studenter, "bygge forbindelser med klassekamerater fordi de alle har forskjellige bakgrunner, erfaringer og ferdigheter som du kan lære av."

kartet

bygge

Type program


Heltid og deltid MBA.

Opptakskrav
GPA 3.0; GMAT 450; TOEFL 92 IBT.
Ingen TOEFL er nødvendig for å gå inn i MBA Forberedelse program som tilbys gjennom EWU English Language Institute.

Lengde på programmet
Varighet: Ett år (fire kvartaler).
Deltid: Ett og et halvt år (seks kvartaler).

Moduser av studien
Heltid og deltid.

Pensum
Engelsk.

program plassering
Spokane, Washington, USA.

Avgifter
Washington bosatt: 2015-16 avgifter er US $ 450,00 per kreditt time (ca. US $ 21 600 for hele programmet). Non-resident: 2015-16 avgifter er US $ 846,60 per kreditt time (ca. US $ 30 798 for hele programmet).

Stipend / støtte tilgjengelig Konkurransedyktige graduate assistant er tilgjengelig for kvalifiserte studenter med høy faglig legitimasjon.

Søknadsfrister Studenter kan søke når som helst.

jenter
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
12 - 18 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
- ca US $ 30 798 for hele programmet
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato