Les den offisielle beskrivelsen

Ett års Bærekraftig Entreprenørskap MBA

Er du fornøyd med bare "business as usual", eller er du en person som er interessert i virksomheten for å forandre verden? The University of Vermont nye Bærekraftig Entreprenørskap MBA (Semba) program forbereder studentene til å skape lønnsomme og bærekraftige forretningsmuligheter i en verden i transformativ endring. Vi leter etter folk som deg - folk ikke innhold å gjøre ting slik de alltid har blitt gjort, de forstyrrende, innovatører og entreprenører som hadde visjoner. Ledere som tenker annerledes, og vet det er en bedre måte å gjøre forretninger, og som er klare til å ta fatt på en bedrift utdanning som vil forberede dem til å leve annerledes, lede annerledes og overskudd annerledes. Vi har kalt det den Bærekraftig Entreprenørskap MBA og, vel, det er annerledes - ikke en MBA-as-usual.

  • Det er Akselerert: En ett års program er utformet for å få deg tilbake der ute, oppfinne eller gjenoppfinne din virksomhet så snart som mulig.
  • Det er Vermont DNA: Lær av, og utvikle relasjoner med, ledere fra en master class av bærekraftige bedrifter, blant annet Ben & Jerrys til Burton Snowboards, Cabot, Green Mountain kaffeprodusenter og Seventh Generation.
  • Det er global tilgang: Studentene vil få tilgang til forretninger og entreprenører rundt om i verden gjennom vår tilknytning til BOP Global Network.
  • Det er Real: Gjør meningsfylt, høy effekt arbeid med internasjonale partnere som har on-the-bakken tilgang i fremvoksende markeder og utviklingsland. For eksempel kan du bruke din practicum opplevelse i India arbeider med vår partner The Emergent Institute i Bangalore, India. Du vil også jobbe med Office of Technology Kommersialisering å bringe de nyeste ren teknologi til markedet.
  • Det er Cutting-Edge tenkning og praksis: Du vil være i samspill med noen av de ledende tenkere og gjørere innen bærekraftig virksomhet inkludert professor Stuart Hart, Gustave Speth, og dekan ved skolen Sanjay Sharma blant andre.
  • Det er Tverrfaglig: Vi har utviklet en unik læreplanen levert av lidenskapelig fakultetet fra vår School of Business, Department of Community Development and Applied Economics, og nasjonalt rangert Rubenstein School of Natural Resources samt Gund institutt og Vermont Law School
  • Det er en rimelig høy-Value Investment: Vi tilbyr betydelige stipend for å øke tilgjengelighet og mulighet til UVM, en skole Bloomberg Businessweek kaller «en topp skole for høy lønn gradienter."

Dette er ikke business as usual. Det er en målrettet innsats for å utvikle neste generasjon av ledere som vil bygge, forstyrre, innovere og gjenoppfinne bærekraftige bedrifter og bedrifter i en verden som krever det. Gi oss et år. Sammen vil vi gjenoppfinne måten vi gjør forretninger.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato