Ettårig MBA

Generelt

Programbeskrivelse

Hvorfor velge Emorys ettårige MBA?

Telle på oss for å få deg på vei. Skapet for studenter for hvem en "sommerintervju" ikke er kritisk, gir Goizueta ettårig MBA hele MBA-opplevelsen, inkludert faglig og personlig utvikling innen bare 12 måneder.

 • # 20 Beste USA Heltid MBA ( Financial Times, 2019 )
 • $ 157.727 gjennomsnittlig grunnlønn
 • 5: 1 student til fakultet ratio, den minste klassen størrelsen på noen topp-25 USA fulltids MBA-programmet

Unikt Goizueta

Den Goizueta MBA er det eneste topp-20 MBA- programmet tilbyr verdensklasse akademikere og små-for-design klasser levert i en dynamisk, global by . Tjen en internasjonalt anerkjent MBA og motta høy kvalitet, personlig tilbakemelding og tilgang til Fortune 500s og nye bedrifter.

Det beste av alle verdener

Du trenger ikke å handle for intimitet eller kompromiss på førsteklasses forretningsutdanning. Goizueta MBA leverer alle tre.

Utdanning i verdensklasse

Ikke bare vil du lære fra verdensberømte fakultet, men du vil også engasjere deg med en best-in-class MBA læreplan som er praktisk, klient-fokusert og nedsenkende. Du trenger ikke å ta vårt ord for det. Amerikanske nyheter

Intimt læringsmiljø

Goizueta er liten av design og designet for å være liten. Du starter programmet ved å skape nære obligasjoner i vår intensive sommeropplevelse. Den personlige oppmerksomheten du fortjener, foregår gjennom hele programmet - både i og utenfor klasserommet. Du vil skape varige relasjoner med fakultet, program og karriere, og dine klassekamerater som vil forbedre din faglige erfaring og berike din karriere.

Dynamisk, global by

Å jobbe med Goizueta MBA betyr tilgang til alt Atlanta har å tilby. Med multinasjonale selskaper, inkludert Home Depot, UPS, Coca-Cola, Delta og SunTrust, alle basert i Atlanta, ligger det tredje i nasjonen blant byer med de mest FORTUNE 500-hovedkvarterene. Legg til i en levende oppstartskultur og den varme eiendomsbransjen, verdens travleste flyplass og verdensklasse kunst, underholdning og sport - og du vil oppdage Atlanta har mer å tilby enn godt vær og sørlig sjarm.

 • # 20 Beste USA Heltid MBA ( Financial Times, 2019 )
 • 5: 1 student til fakultet ratio, den minste klassen størrelsen på en topp 25 amerikanske heltid MBA
 • # 3 Atlanta er rangert blant oss byer med de mest formue 500 hovedkvarterene ( Fortune, 2017 )

Gå utover akademikere

Vår omfattende ettårig MBA læreplan gir en full MBA akademisk opplevelse pluss kritiske problemløsende ferdigheter- alt i 12 måneder . Gjennom klientfokuserte prosjekter , hands-on ledertreningstrening og nedsenkende global eksponering , vil du tilpasse en akademisk opplevelse tilpasset dine faglige og personlige mål.

Raskt sporet læring.

Emory's One-Year MBA tilbyr tre semestre av streng læring for å forberede deg på karriere suksess. Vår læreplan er bevisst utformet for å levere kjernekursene dine om sommeren, og gir deg to valgfag for å finpusse dine ferdigheter i kurs som interesserer deg mest. Voks gjennom erfaringslæring og global eksponering for å få deg til suksess - raskere.

 • 20 konsentrasjoner tilbys
 • 90 valgfrie kurs tilbys
 • 5 internasjonale reisemuligheter tilgjengelig hvert år

Alt i vår ettårig MBA er designet for å gi deg en akselerert vei til suksess på arbeidsplassen. Vårt læringsmiljø gir gode muligheter for lederskap og setter de teoriene du har lært i praksis. Vårt ettårige MBA er et sted å forfine dine ferdigheter og komme tilbake til arbeid verden med minimal avbrudd.

 • Goizueta IMPACT-kurs hjelper brokonvensjoner fra klasserommet til arbeidsplassen.
 • Fremhever dag-en beredskap sørg for at alt du lærer gjelder i den virkelige verden.

Programstruktur

Tolv måneder med strenge akademikere, komplett med karriereprep, prosjektbasert læring, lederutvikling og en hel del nettverk. Emorys ettårige MBA-program er strukturert slik at du kan maksimere hvert øyeblikk på vei til toppen.

Populære konsentrasjoner

Fra kjerneklasser til valgfrie tilbud, konsentrasjoner til rettede studier, er en års MBA-opplevelse en utforskning i det som er mulig.

 • Helsevesenet Consulting
 • Investeringsbank
 • Management Consulting
 • Markedsanalyse
 • Driftsadministrasjon
 • Produktledelse
 • Eiendom
 • Sosial virksomhet
 • Strategisk rådgivning

Erfaringslæring

Klasseromteori er kritisk, men det tar mer å utvikle seg til en godt avrundet forretningsleder og tenker. Emory er en pioner i erfaringslæring - gifteteknologi og praksis på en måte som bringer klasserommet til liv - og fremtiden din i fokus.

Globale muligheter

Image for Global Opportunities Business handler ikke om hvor du er i dag - det handler om hvor verden er på vei. Det er derfor et globalt perspektiv er et kjennetegn på Emory MBA. Utforsk et annet land, studer et annet språk - til og med arbeid på prosjekter fra hele verden. Ta global læring seriøst, og det tar deg til neste nivå.


L omtid karriere tillit

Goizueta er konsekvent rangert blant de ti beste MBA-programmene for sysselsetting fordi vi utvikler våre karriere tjenester for å støtte dine individuelle karrieremål. Få tilgang til karriere-tjenester før du selv setter fot på campus og jobber med en personlig karriere coach tilpasset dine interesser. På Goizueta finner du uvurderlige ressurser og engasjerte alumner støtter deg hvert trinn i din karriere reise.

Tidligere, utmerke seg fort.

Karriereforvaltning begynner i løpet av sommeren Erfaring med kurs som er utformet for å hjelpe deg med å skissere kortsiktige og langsiktige mål, begynne å bygge nettverket og øve på arbeidsgiverintervjuer. I tillegg er det verksteder som er skreddersydd mot individuell karriereutvikling, alumni-paneler og mock intervjuer. Du vil oppgradere med en klar plan for hvordan du skal fremme din karriere, samt verktøyene og nettverket for å gjøre det.

 • Gjennom "Summer Company Networking Night" får enårig MBA-student første gang tilgang til rekrutterere.
 • På toppen av vårt kraftige bedrifts- og alumni-nettverk har enårig MBA-studenter full oppmerksomhet fra Goizueta-forretningsbibliotekarene samt Karriereforvaltningsstabenes stab i løpet av sommeren.
 • Med 8 klasseseminar utarbeider Professional Development ettårig MBA for deres kortsiktige karrieresøkingsprosess og livslang karriereforvaltning.
 • $ 157,727 AVERAGE BASE SALARY
 • 100% STUDENTER MED DEDICATED CAREER COACH

Opptak

Ett år til umiddelbar innvirkning.

Det ettårige MBA er ideelt for studenter som har:

 • Oppnådd en lavere grad, vanligvis i næringsliv, økonomi, engineering eller en kvantitativ major
 • Oppnådd minst to års post-bachelor, heltidsarbeidserfaring (med mindre man søker på et felles studieprogram)
 • Utvist sterke kvantitative ferdigheter
 • Klart definert etter-MBA karriere mål
 • Identifisert en karrierevei som ikke krever sommeropplæring

En planleggingsfrist for 2018-2019

106372_Skjermbilde2018-12-09kl.17.27.04.png

* Foretrukket tidsfrist for ettårig MBA-søkere, internasjonale søkere, og søkere som er interessert i å ta hensyn til de beste navngitte stipendene

** Endelig frist for generelle meritbaserte stipendier

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Business is a vehicle capable of delivering meaningful, lasting impact on society. Embracing this view unlocks our collective ability to innovate in the most important ways on the most pressing topics ... Les mer

Business is a vehicle capable of delivering meaningful, lasting impact on society. Embracing this view unlocks our collective ability to innovate in the most important ways on the most pressing topics. For nearly 100 years, Goizueta Business School has been a training ground for principled leaders and a laboratory for powerful insights. Our history includes an ethos of ethical business, and empowers us all to strive for lifelong progress. By navigating the complex interdependency of business and society, we seek to convene the brightest minds to solve the biggest problems with integrity, ingenuity and grit. This is Goizueta Beyond. Minimér