MBASTUDIES.NO

Beste {mbastudies-1-year-mba:plural} i Italia 2019

Studenter som tjener en 1-årig MBA kan være utstyrt med kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å oppnå lederstillinger i næringslivet. En Master of Business Administration programmet kombinerer vanligvis klassearbeid med individuell coaching for personlig utvikling.

Hvis du ønsker å klatre på karrierestigen og få en lederstilling, er en MBA for deg. Dette programmet gir deg kunnskap og ferdigheter til å få allsidighet, i form av forståelse, av en rekke funksjonelle, forretningsområder. Pluss muligheten til å bruke verktøy og analyser, for å bidra til strategisk planlegging og beslutningstaking.

Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.

{mbastudies-1-year-mba:plural} i Italia

treff Filter

MBA 1 nivå

BAU International Academy of Rome
Campus Heltid studier 12 måneder September 2019 Italia Rome

Unikt MBA-program undervist på engelsk, med en blandet formel på 3 måneder studier i Roma, med fokus på Made in Italy-merkevaren, og 9 måneder med kurs som skal fylles ut online fra hjemstedet ditt.

MBA paris / milan i luksus merkevareledelse

Mod'Art International Paris
Campus Heltid studier 1 år Kontakt skolen Frankrike Paris Italia Milan + 2 fler

Paris / Milan, styrken på luksus hovedsteder i verden!

Online 1 års MBA

Rome Business School
Nettstudier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Italia Rome Italy Online + 1 fler

Sammenlignet med et tradisjonelt toårig program gir Rome Business School online 1-årige MBA en raskere avkastning på investeringen. Den kan startes når som helst, den er online og tilbyr den unike muligheten til å tilpasse dagens fagfolkes behov for frihet og fleksibilitet.

1 års MBA

Rome Business School
Campus Nettstudier Kombinert nett & campus Deltid 1 år Åpen påmelding Italia Rome Italy Online + 3 fler

Rome Business School sin 1-årige MBA er strukturert slik at du kan fortsette å jobbe på heltid og studere for MBA-deltid, og koble det du lærer til dagens globale og relevante organisasjonsproblemer.

MBA I Internasjonal Ledelse

ESCP Europe Business School
Campus Heltid studier 1 år September 2019 Frankrike Paris Spania Madrid Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Tyskland Berlin Italia Turin Polen Warsaw + 10 fler

Vår MBA i International Management gir unge fagfolk med forretningsferdigheter og tankegang for en vellykket internasjonal karriere.

1-års MBA-grad i Roma - Internasjonalt akkreditert MBA-program

Swiss School of Management, Rome Italy
Campus Heltid studier Deltid 1 år Åpen påmelding Italia Rome + 1 fler

I løpet av bare ett år tjener du en internasjonal akkreditert MBA-grad, og studerer i verdens historiske hovedstad - Roma. Du kan velge mellom en rekke hovedfag og dele klasseopplevelsen din med internasjonale studenter og professorer. Programmet innebærer bedriftsbesøk, gjesteforelesere, utflukter og ledertrening. Kom og bli med oss nå!

Heltid MBA i internasjonal virksomhet

MIB Trieste School of Management
Campus Heltid studier 12 måneder Oktober 2019 Italia Trieste

Vår MBA i internasjonal virksomhet på heltid er en opplevelse som er både spennende og livsendrende. Det betyr å legge grunnlaget for karrieren din, bygge relasjoner som vil vare livet ut, og få nettverket ditt raskt til å vokse.

Internasjonal Heltids MBA

MIP Politecnico di Milano School of Management
Campus Heltid studier 12 måneder September 2019 Italia Milan

Den Internasjonale Full Time MBA er et 12-måneders program helt undervist på engelsk. Det nye forbedrede formatet til MBA-programmet er et av de slag utformet for å gi tekniske og mellommenneskelige ferdigheter som er nødvendig av den moderne lederen som i økende grad er nødvendig for å løse tverrfunksjonelle, flerdimensjonale og komplekse problemer.

Global MBA Innovation Management

Bologna Business School
Campus Heltid studier 1 år September 2019 Italia Bologna

Innovasjon og entreprenørskap ferdigheter blir stadig mer grunnleggende krav til suksess for en bedrift i dag. MBA i innovasjonsledelse forbedrer begge sider, formere ledere og entreprenører som er i stand til å skape verdier og gjøre forskjellen.

Global MBA mat og vin

Bologna Business School
Campus Heltid studier 1 år September 2019 Italia Bologna

MBA i mat og vin er fokusert på den eksklusive kunnskapen om de mest vellykkede italienske foretakene innen gastronomi og enologi.

Global MBA Green Energy og bærekraftig virksomhet

Bologna Business School
Campus Heltid studier 1 år September 2019 Italia Bologna

MBA i grønn energi og bærekraftig virksomhet har et team av professorer som kommer fra hele verden: Israel, Danmark, India, Canada, USA og Frankrike. Et program som takler de varme emnene som ledende selskaper ikke lenger har råd til å ignorere.

Global MBA Design, mote og luksus varer

Bologna Business School
Campus Heltid studier 1 år September 2019 Italia Bologna

MBA i Konstruksjon, mote og luksusvarer konsentrasjon gir en unik mulighet til å blande teori med erfaring takket være den eksklusive kompetansen til de mest vellykkede italienske selskapene i disse sektorene.

Globale MBA Supercars, Superbikes og Motorsports

Bologna Business School
Campus Heltid studier 1 år September 2019 Italia Bologna

Ledende virksomhet i stadigvoksende markeder for Supercars og Superbikes er mer enn bare en jobb; Dette splitter nye programmet, unikt i verden, tilbys av Bologna Business School i samarbeid med de ledende selskapene i "Motor Valley" gir muligheten til å gjøre karrieren din til en lidenskap. Global MBA / Supercars, Superbikes og Motorsports blander teori med erfaring, takket være vår faglige ekspertise og den eksklusive kompetansen til firmaer som Dallara, Ducati, Ferrari, Lamborghini og Toro Rosso.