MBASTUDIES

2 Beste skoler Fjernundervisning {mbastudies-1-year-mba:plural} i Ghana

Studenter som tjener en 1-årig MBA kan være utstyrt med kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å oppnå lederstillinger i næringslivet. En Master of Business Administration programmet kombinerer vanligvis klassearbeid med individuell coaching for personlig utvikling.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Ghana gir en flott universitetsutdanning spesielt fra den forbedrede foreleser-student forholdet. Den ghanesiske system for utdanning har de siste årene tiltrukket seg et internasjonalt publikum av studenter. Ghana har 20 universiteter med universitetet i Accra som topp universitet i hele landet.

Fjernundervisning {mbastudies-1-year-mba:singular} i Ghana

2 Resultater i Master, Ghana, Fjernundervisning Filter

MBA - University of Wolverhampton, UK

Westford University College
Ettårig MBA
<
Heltid studier
<
Deltid
Engelsk
Campus
Nettstudier

Mer enn 100 studenter gikk ut fra Westford i 2016 MBA fra verdensklasse University i ett år uten å bryte din karriere Internasjonal studietur med Industry besøk, ledelse Se ...

Les mer

Ett års MBA

Westford University College
Ettårig MBA
<
Heltid studier
<
Deltid
Engelsk
Campus
Nettstudier

Ett års MBA Dual Sertifisering International Study Trip innkalling i UK Weekend / kveld Klassene vil du studere verktøy og teknikker som vil hjelpe deg å utvikle og admin ...

Les mer