Filter
Ettårig MBA
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Wales Cardiff Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp {mbastudies-1-year-mba:plural} i Forretningsadministrasjon in Wales Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Den 1-årige MBA er et avansert studieprogram for studenter som ønsker en større forståelse av bedriftsledelsen. Gjennomføring av det dybdegående programmet kan gi jobbsøkere en konkurransefortrinn på markedet.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Cardiff er hovedstaden i Wales, med en rutete språklig historie som resulterte i mange språkskoler. Den har ulike universitetssykehus, fire store institusjoner for høyere utdanning, flere akademier og rundt 44 000 høy utdanning studenter.

Beste skoler {mbastudies-1-year-mba:singular} i Forretningsadministrasjon in Wales i Storbritannia

Les mer Minimér

1 Resultater i Forretningsadministrasjon, Cardiff

Grader
Beliggenhet
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Wales
Cardiff
Studietype
Pacing
Cardiff University

En virkelig internasjonalt program med praktiske utganger, vil Cardiff MBA utstyre deg med innsikt i forretningspraksis du trenger for din fremtid i et skiftende globale ... [+]

Cardiff MBA Om Cardiff MBA-program

Omsette teori til praksis

En virkelig internasjonalt program med praktiske utganger, vil Cardiff MBA utstyre deg med innsikt i forretningspraksis du trenger for din fremtid i et skiftende globale miljøet.

En grundig innføring i virksomheten teori

Programmet vil gi deg detaljert kunnskap om teorier i kjernen av business management. Du kan velge en av fem spesialiserte baner eller velge din egen kombinasjon av valgfag for en generell MBA som reflekterer dine spesielle interesser og sterke sider.

Praktisk erfaring med forretningsprosesser

Som en del av MBA-programmet vil du fullføre en integrert forretningsplan, med innspill fra erfarne eksterne forretningsforbindelser utøvere. Snarere enn en tradisjonell avhandling, avslutter kurset med et forretningsprosjekt. Dette gir deg sjansen til å vise frem din teoretiske kunnskaper i et simulert, praktisk miljø.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cardiff
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk