MBASTUDIES.NO

Beste studieprogrammer Deltid {mbastudies-1-year-mba:plural} i Finans i Warrensburg USA 2019

Den 1-årige MBA er et avansert studieprogram for studenter som ønsker en større forståelse av bedriftsledelsen. Gjennomføring av det dybdegående programmet kan gi jobbsøkere en konkurransefortrinn på markedet.

En Master i Business Administration (MBA) med en konsentrasjon i finans er et høyere nivå to-årig studium som dekker økonomiske emner i næringslivet, slik som økonomisk planlegging, pengene ledelse og regnskap. Tjene en MBA i finans kan føre til økte jobbmuligheter og bedre faglige ferdigheter for akademikere.

 

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Warrensburg er en by i det sentrale Missouri som er en typisk universitetsby med et blomstrende natteliv og pedagogisk scene. Universitetene i byene er mest kjent for sin utdanning og medisinske programmer ..

Deltid {mbastudies-1-year-mba:singular} i Finans i Warrensburg i USA

1 Resultater i Finans, Warrensburg Filter

MBA Finans

University of Central Missouri
Campus Heltid studier Deltid 1 år Kontakt skolen USA Warrensburg + 1 fler

Vårt program bruker en erfaringsbasert læringsmetode for å gi ekte forretningsutfordringer inn i klasserommet, slik at du kan øve ferdighetene du trenger for å få innvirkning i organisasjonen. Harmons MBA-læreplan omfatter bedriftsledelse, beste praksis og praktiske ferdigheter, inkludert kvantitativ analyse, effektiv kommunikasjon, ledelse og teamarbeid. Vår MBA-program fokuserer på strategisk og faktabasert beslutningstaking ferdighetsutvikling. MBA-programmet forbereder studentene til å ta stilling til lederskap og ansvar. University of Central Missouri tilbyr et fremragende MBA-program designet med dine karrieremål i tankene.