MBASTUDIES.NO

Beste {mbastudies-1-year-mba:plural} 2019 i Europa

Det 1-årige MBA-programmet trener studentene for lederstillinger i bedriftsverdenen. De kan få grunnleggende kunnskaper innen økonomi, økonomi, markedsføring og menneskelige ressurser mens de lærer teamarbeid og ledelsesevner.

En Master of Business Administration (MBA) er presentert for nyutdannede ved gjennomføring av to år med avanserte og spesialiserte studier dekker emner som business, ledelse, økonomi og regnskap. Tjene en MBA kan gi nyutdannede et konkurransefortrinn over andre arbeidssøkere i en aggressiv arbeidsmarked.

 

Det er mer enn fire tusen høyere utdanningsinstitusjoner i Europa, fra ledende forskningsinstitusjoner til små, undervisning-fokusert universiteter. Europa selv er ikke så mye annerledes enn andre kontinenter, nå fra polarsirkelen til kysten av Afrika.

{mbastudies-1-year-mba:singular} i Europa

treff Filter

Global MBA Green Energy og bærekraftig virksomhet

Bologna Business School
Campus Heltid studier 1 år September 2019 Italia Bologna

MBA i grønn energi og bærekraftig virksomhet har et team av professorer som kommer fra hele verden: Israel, Danmark, India, Canada, USA og Frankrike. Et program som takler de varme emnene som ledende selskaper ikke lenger har råd til å ignorere.

Master of Business Administration (MBA)

GCU London - MBA
Campus Deltid 1 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Internasjonal Heltids MBA - 12 måneder

Rotterdam School of Management | Erasmus University
Campus Heltid studier 1 år Januar 2020 Nederland Rotterdam

Vår internasjonale MBA gir deg mer enn en ny linje på ditt resumé. Det gir deg et profesjonelt pass til karrieren du vil, hvor som helst i verden.

MBA i Hospitality Management

Les Roches International School of Hotel Management - Bluche,Switzerland
Campus Heltid studier 1 år Februar 2020 Sveits Crans-Montana

Denne Master of Business Administration eller MBA Hospitality Management forbereder unge fagfolk for senior lederstillinger gjennom fokus på problemløsning, data-drevet beslutninger og strategiske

Mba

Leeds Trinity University
Campus Heltid studier 1 år August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Leeds

Våre MBA-programmer har blitt designet for å utvikle de kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for å operere på høyt nivå profesjonell forretningsroller i et bredt spekter av organisasjoner.

Akselerert ett års MBA

New European College
Campus Heltid studier 1 år Kontakt skolen Tyskland Munich

Erfarne personer fra ulike bakgrunner forfølge en MBA. Gründere og forretningsfolk som ønsker å oppnå høyere roller og ansvar i organisasjonen finner for å berike og skjerpe sine forretningskunnskap, ledelse, ledelse og nettverk ferdigheter gjennom NEC MBA Program.

Internasjonal Fulltid MBA

The Lisbon MBA
Campus Heltid studier 1 år Januar 2020 Portugal Lisbon

The Lisbon MBA International er et 1-års heltidsintensivt program bygget for å gi deg ledelseskompetanse som kreves for dagens globale forretningsverden.

Ettårig mba

Hult International Business School
Campus Heltid studier 1 år August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London USA Boston San Francisco De forente arabiske emirater Dubai Kina Shanghai New York Cambridge + 9 fler

Lær kjernevirksomhet kunnskap, utvikle lederegenskaper, spesialister og erfaring forretningskultur i opptil tre globale byer-alt i ett år.

Master Of Business Administration MBA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus Heltid studier Deltid 1 - 4 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham + 1 fler

Effektiv styring krever en kombinasjon av bred ledelseskunnskap og mer spesialkompetanse.

Online MBA i ledende innovasjon og endring - York St John University (UK)

Robert Kennedy College
Kombinert nett & campus 1 - 3 år August 2019 Sveits Zürich Switzerland Online Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland York + 2 fler

The York Business School MBA i ledende innovasjon og endring vil være interessant for deg hvis du er en karriereprofessor som ønsker å utvikle dine ferdigheter i ledende innovasjon og forandring, eller du støtter for tiden innovasjon og endring på arbeidsplassen eller i samfunnet.

Master of Business Administration (MBA) (1 år)

London School Of International Business - LSIB
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Relevant og fleksibel og leveres i 12 måneder, er at kraften i vår Global Online MBA-program. Investeringer i vårt globale MBA-program har vært rangert som en verdifull investering med de fleste av våre studenter som vurderer det høyt når det gjelder avkastning på investering og programinnhold.

MBA i International Hotel & Tourism Management

Vatel Madrid International Business School Hotel & Tourism management
Campus Heltid studier 1 år Åpen påmelding Spania Madrid

MBA International Hotel & Tourism Management har som mål å utvikle ferdigheter, evner og kunnskap til å drive med suksess i et globalt miljø.

Internasjonal Heltids MBA

MIP Politecnico di Milano School of Management
Campus Heltid studier 12 måneder September 2019 Italia Milan

Den Internasjonale Full Time MBA er et 12-måneders program helt undervist på engelsk. Det nye forbedrede formatet til MBA-programmet er et av de slag utformet for å gi tekniske og mellommenneskelige ferdigheter som er nødvendig av den moderne lederen som i økende grad er nødvendig for å løse tverrfunksjonelle, flerdimensjonale og komplekse problemer.

Master of Business Administration (MBA) i International Business (3 akkrediteringer)

IFM University - Institute of Finance and Management, Geneva Switzerland
Campus Heltid studier 1 år Oktober 2019 Sveits Geneva

Dette kurset er en førsteklasses kombinasjon av en solid MBA og fokus på de internasjonale aspektene ved virksomhet og ledelse.

Internasjonal MBA

ISM - International School of Management
Campus Nettstudier Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 1 - 2 år Oktober 2019 Frankrike Paris USA New York Sør-Afrika Cape Town India New Delhi + 9 fler

Vår Internasjonale MBA gir deg den globale kanten du trenger for å ta din lederkarriere til toppen. Programmet er basert på en amerikansk stil læreplan med en rekke intensiv kurs undervist av professorer med real-world erfaring, hvorav mange også holder posisjoner i USAs beste handelshøyskoler.