MBASTUDIES.NO

Sammenlign Fjernundervisning {mbastudies-1-year-mba:plural} i Europa 2019/2020

Den 1-årige MBA er et avansert studieprogram for studenter som ønsker en større forståelse av bedriftsledelsen. Gjennomføring av det dybdegående programmet kan gi jobbsøkere en konkurransefortrinn på markedet.

Hvis du ønsker å klatre på karrierestigen og få en lederstilling, er en MBA for deg. Dette programmet gir deg kunnskap og ferdigheter til å få allsidighet, i form av forståelse, av en rekke funksjonelle, forretningsområder. Pluss muligheten til å bruke verktøy og analyser, for å bidra til strategisk planlegging og beslutningstaking.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

{mbastudies-1-year-mba:singular} i Europa Fjernundervisning

21 Resultater i MBA, Europa, Fjernundervisning Filter

Mba

Global Banking School
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 1 år Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 2 fler

Dette MBA er designet for å bygge karrierer i økonomi og administrasjon, entreprenørskap, prosjektledelse, Operations Management, Technology Management, Ledelse. Programmet er skreddersydd for studenter å opprettholde forpliktelsene i en intens arbeidsplan, personlige liv og sin utdanning.

MBA

CEREM
Nettstudier Heltid studier 12 måneder September 2020 Spania Madrid

Målet med dette programmet er ikke bare teknisk kunnskap, men også formidle å trene studentene i de ferdighetene

MBA - Master Of Business Administration Online

UK Home Learning College
Nettstudier Heltid studier Deltid 2 semestre Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online + 1 fler

MBA-programmene på UK Home Learning College tilbyr en dobbel sertifisering. Etter vellykket gjennomføring av det første settet av enheter blir studentene tildelt et studiebevis i strategisk ledelse og ledelse av OTHM Qualifications, etter vellykket gjennomføring av hvilke studenter utvikler seg til MBA-modulene med Anglia Ruskin University gjennom vårt partnerskap med London Center of Marketing.

MBA - University of Wolverhampton, UK

Westford University College
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 1 år Åpen påmelding De forente arabiske emirater Sharjah Nigeria Lagos De forente arabiske emirater online Sør-Afrika Cape Town Saudi-Arabia Riyadh Johannesburg Dammam Bahrain Bahrain Online Ghana Accra Canada Toronto Dubai Canada Online Nigeria Online Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Jordan Amman Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online + 27 fler

* Mer enn 100 studenter gikk ut fra Westford i 2016 * MBA fra verdensklasse University i ett år uten å bryte din karriere * Internasjonal studietur med Industry besøk, ledelse Seminarer, militær stil boot camp, sight-seeing, det virkelige liv case-studier og gruppe aktiviteter * Business Analytics Workshop av Symbiose Institute of Technology * erfaringsbasert læring, hvor våre studenter i praksis alt de lærer * Robust læringssystem som inneholder læremateriell, case-studier, HD-kvalitet videoforelesninger * University of Wolverhampton Alumni Status * Mulighet for å delta Universitetet convocation i Storbritannia * Online bibliotektilgang * Våre studenter snakke https://www.youtube.com/watch?v=7F3LYFMXvKw * Vår 2015 sammenkomst bilder https://business.facebook.com/WestfordBusinessSchool/posts/970474046329347

Online MBA - Master i ledelse og administrasjon

EAE | Programas Distancia
Nettstudier Deltid 12 måneder September 2020 Spania Spania Online

Den elektroniske MBA-program EAE Business School er designet for erfarne ledere og gründere til å administrere og handle for å endre og utvikle seg i miljøer og svært konkurranseutsatte markeder. For dette gir, fra ledelsesperspektiv, et globalt og strategisk syn på de funksjonelle områder og deres innbyrdes forhold.

Master i Business Administration og Management (MBA) spesialitet i Golf Course Management

IMF Business School
Nettstudier Heltid studier 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid

IMF Business School , i samarbeid med University of Nebrija og Miguel Ángel Jiménez Golf Academy, lanserer denne MBA med en spesialisering i Golf Course Management. Denne master er rettet mot både nyutdannede, erfarne fagfolk, som søker global opplæring i ledelse, organisering, vedlikehold, gjeldende lovgivning og administrasjon av golfklubber. Master i ledelse av golfklubber, som varer ett akademisk år, blir undervist i en online-modus støttet av en avansert teknologisk plattform som gjør det mulig for elevene å få tilgang til studien, uansett deres geografiske beliggenhet eller deres tilgjengelighet.

Master i økonomi og administrasjon (MBA) - Spesialitet i turisme selskaper

IMF Business School
Nettstudier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid

Analyser grunnlaget for strategisk ledelse å studere dens grunnlag, den konkurransedyktige analysen av miljøet.

Master I Bedriftsøkonomi Og Ledelse (MBA) - Spesialitet I Mote

IMF Business School
Nettstudier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid

MBA i Fashion fra IMF er rettet mot et svært bredt publikum, profiler fra næringslivet som ønsker å styrke motedelen eller omvendt, fashionistas som ønsker å skape spranget i verden av næringsliv, entreprenørskap og bedriftsformasjon. Mastergraden i mote virksomhetsadministrasjon drar inn i hvordan man starter og styrer moteforetak, men søker også å tilfredsstille dem som allerede er nedsenket i tekstilsektoren eller som vil inn i den, for å kunne kjenne og kontrollere de nye nåværende strategiene å dominere en sektor som ønskelig som tekstil.

Master I Bedriftsøkonomi Og Ledelse (MBA) - Spesialitet I Logistikk Og Transport

IMF Business School
Nettstudier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid

Styrer og styrer de ulike fagområdene som tillater riktig drift av et selskap spesialisert innen logistikk og transport.

Master I Bedriftsøkonomi Og Ledelse (MBA) - Spesialitet I Ønologi

IMF Business School
Nettstudier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid

Direkterer og styrer de ulike fagområdene som tillater at et selskap fungerer i gjestfrihetssektoren.

Master i økonomi og administrasjon (MBA) - Spesialitet i helseforvaltning

IMF Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid + 1 fler

Master i Online Health Management of IMF (MBA Sanitary Management), søker å trene fagpersoner spesialisert i ledelse og administrasjon av helsevesenet, hvis utgifter representerer mer enn 9,6% av BNP i Spania. Denne sektoren gjennomgår en transformasjon der blant annet vitenskapelige fremskritt, ny teknologi, befolkningsdemografiske forhold, lovgivning, budsjett og finanspolitikk nødvendiggjør en tilstrekkelig styring av ressursene som sikrer et bærekraftig sanitært system. Denne forandringen av helsesektoren har som en direkte konsekvens behovet for nye fagfolk med spesialisering innen ledelse, helsestyring og sykehusadministrasjon for både offentlig og privat sektor.

Master I Bedriftsøkonomi Og Ledelse (MBA) - Spesialitet I Kommersiell Ledelse Og Markedsføring

IMF Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid + 1 fler

Eksperter i opplæring av business management fagfolk i alle sine spesialiteter (menneskelige ressurser, markedsføring, strategisk ledelse, kommersiell, informasjonssystemer, økonomi, etc.), fra IMF Business School , i samarbeid med University of Nebrija, presenterer vi dette MBA for kommersielle direktører og markedsføring, der alle aspekter som er nødvendige for å integrere som handels- og markedsdirektør, studeres grundig, og bestemmer hvilke elementer som bør tas i betraktning for å skape det beste kommersielle tilbudet til selskapet, som skal gå til marked og gi oss beskjed til kunden, enten direkte eller gjennom samarbeid fra distributører.

Master I Bedriftsøkonomi Og Ledelse (MBA) - Spesialitet I Finansiell Ledelse

IMF Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid + 1 fler

Oppnå den nødvendige kunnskapen for retning og styring av de ulike fagområdene som tillater riktig drift av et selskap, dominerer de grunnleggende retningslinjene for opprettelse og implementering av hver av dem.

Master i økonomi og administrasjon (MBA) - Spesialitet i Digital Marketing Management

IMF Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid + 1 fler

Den elektroniske MBA er rettet mot kandidater med arbeidserfaring og fagfolk som har jobbet i selskaper som mellomledere ønsker å forbedre sin arbeidsstilling. Virkeligheten i dag viser at hvis du ikke har en mastergrad, er det svært vanskelig å finne arbeid eller forbedre det. Etter å ha fullført en mastergrad i ledelse og bedriftsøkonomi, er utviklingen tydelig. En funksjonell direktør for et SME kan bli daglig leder eller funksjonell direktør for et stort selskap. I tilfelle en mellomliggende stilling, for eksempel, kan en produktleder bli markedsføringsdirektør eller direktør eller leder av et SMB. Gjennom metodens metode fokuserer Master i økonomi og administrasjon (MBA) på å gi og konsolidere kunnskap i to store grupper. Trunks: markedsføring, økonomi og menneskelige ressurser; og kutte: resten av kunnskapsområdene og fremfor alt fokuserer på kommunikasjonsgrenen.

Master I Bedriftsøkonomi Og Ledelse (MBA)

IMF Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid + 1 fler

Den elektroniske MBA er rettet mot kandidater med arbeidserfaring og fagfolk som har jobbet i selskaper som mellomledere ønsker å forbedre sin arbeidsstilling. Virkeligheten i dag viser at hvis du ikke har en mastergrad, er det svært vanskelig å finne arbeid eller forbedre det. Etter å ha fullført en mastergrad i ledelse og bedriftsøkonomi, er utviklingen tydelig. En funksjonell direktør for et SME kan bli daglig leder eller funksjonell direktør for et stort selskap. I tilfelle en mellomliggende stilling, for eksempel, kan en produktleder bli markedsføringsdirektør eller direktør eller leder av et SMB.