close

Filtre

Se resultater

{mbastudies-1-year-mba:plural} i Forretningsstudier i Mexico

Studenter som tjener en 1-årig MBA kan være utstyrt med kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å oppnå lederstillinger i næringslivet. En Master of Business Administration programmet kombinerer vanligvis klassearbeid med individuell coaching for personlig utvikling.Studier i forretningsøkonomi gir en grunnleggende læring til studenter som vil jobbe i næringslivet. Studiene finnes… Les mer

Studenter som tjener en 1-årig MBA kan være utstyrt med kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å oppnå lederstillinger i næringslivet. En Master of Business Administration programmet kombinerer vanligvis klassearbeid med individuell coaching for personlig utvikling.

Studier i forretningsøkonomi gir en grunnleggende læring til studenter som vil jobbe i næringslivet. Studiene finnes på universiteter og handelshøyskoler over hele verden og studentene vil lære grunnleggende forretningsemner som for eksempel økonomi og ledelse. 

Mexico, offisielt forente meksikanske stater, er en føderal konstitusjonell republikk i Nord-Amerika. Arbeide kan kreve et arbeid visum, noe som er vanskelig å få hvis du bare ønsker å freelance for en kort tid. De fleste offentlige finansierte universitetene på ordfører byer (delstatshovedstaden) har korte kurs om historie, gastronomi og kulturelle fag, de fleste av dem er nesten gratis.

{mbastudies-1-year-mba:singular} i Forretningsstudier i Mexico

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre

A-STATE Queretaro
Santiago de Querétaro, Mexico +1 Mer
Ettårig MBA
Fulltid
Engelsk
Campus

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre