MBASTUDIES

{mbastudies-1-year-mba:plural} i Bærekraftighetsstudier i Pittsburgh USA

Det 1-årige MBA-programmet trener studentene for lederstillinger i bedriftsverdenen. De kan få grunnleggende kunnskaper innen økonomi, økonomi, markedsføring og menneskelige ressurser mens de lærer teamarbeid og ledelsesevner.

Per definisjon er bærekraft en prosess som kan være preget av en viss sosio økologisk ideelt. Med andre ord er bærekraften ofte knyttet til miljø mål for å sikre at ressursene blir brukt i en kostbar og effektiv måte for å minimalisere både avfall og skader.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Pittsburg ligger i Pennsylvania, USA. Denne byen har en høy standing i bransjer og innovasjoner i aluminium, glass, skipsbygging, petroleum, sport, mat, biler og elektronikk. På grunn av mange muligheter de innfødte og utenlandske akademikere og postgraduates få en god jobb med i byen.

Beste skoler {mbastudies-1-year-mba:singular} i Bærekraftighetsstudier i Pittsburgh i USA

1 Resultater i Bærekraftighetsstudier, Pittsburgh Filter

Fulltids MBA med fokus på bærekraftig utvikling

Duquesne University
Ettårig MBA
<
Heltid studier
Engelsk
Campus

MBA Sustainability tilbyr enestående ledelse forberedelse.

Les mer