MBASTUDIES

{mbastudies-1-year-mba:plural} i Bærekraftighetsstudier i Arcata USA

Den 1-årige MBA er et avansert studieprogram for studenter som ønsker en større forståelse av bedriftsledelsen. Gjennomføring av det dybdegående programmet kan gi jobbsøkere en konkurransefortrinn på markedet.

Per definisjon er bærekraft en prosess som kan være preget av en viss sosio økologisk ideelt. Med andre ord er bærekraften ofte knyttet til miljø mål for å sikre at ressursene blir brukt i en kostbar og effektiv måte for å minimalisere både avfall og skader.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Arcata, CA er veldig stolt av sin Humboldt State University som har en høy innmelding og oppgradering rate. Det finnes også et par andre community college i området.

Topp {mbastudies-1-year-mba:singular} i Bærekraftighetsstudier i Arcata i USA

1 Resultater i Bærekraftighetsstudier, Arcata Filter

1 år MBA i strategisk bærekraft

Humboldt State University - A California State University campus
USA, Arcata
Ettårig MBA
<
Heltid studier
Engelsk
Campus

Universitetets fullstendig fornyet MBA-program er avhengig av hvor topp 21. århundre bedrifter er omforming strategisk bærekraft og de nye karrierer som vil resultere. Student ...

Les mer