Filter
Ettårig MBA
Studietype: Alle Pacing: Deltid

Deltid {mbastudies-1-year-mba:plural} i Økonomistyring 2020

Den 1-årige MBA er et avansert studieprogram for studenter som ønsker en større forståelse av bedriftsledelsen. Gjennomføring av det dybdegående programmet kan gi jobbsøkere en konkurransefortrinn på markedet.

Deltid {mbastudies-1-year-mba:singular} i Økonomistyring

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Økonomistyring

IMF Business School

Oppnå den nødvendige kunnskapen for retning og styring av de ulike fagområdene som tillater riktig drift av et selskap, dominerer de grunnleggende retningslinjene for opp ... [+]

Det nåværende arbeidsmarkedet gjør det nødvendig for bedrifter å skille seg fra konkurrentene: Det er her kvalifiseringen av deres menneskelige kapital kommer i bruk, for å garantere fremfor alt tilfredsstillelse av kundens behov.

Av denne grunn er det nødvendig at selskapets ledelse har en fullstendig forberedelse på de ulike områdene som påvirker konkurranseplasseringen.

Eksperter i opplæring av business management fagfolk i alle sine spesialiteter (menneskelige ressurser, markedsføring, strategisk ledelse, kommersiell, informasjonssystemer, økonomi, etc.), fra IMF Business School , i samarbeid med University of Nebrija, presenterer vi dette MBA for Financial Directors, hvor du studerer i dybden alle de nødvendige aspektene for å integrere som finansdirektør i næringslivet.... [-]

Spania Madrid
Åpen påmelding
Spansk
Deltid
12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk