MBASTUDIES.NO

Topp Deltid {mbastudies-1-year-mba:plural} i Økonomistudier 2019/2020

Studenter som tjener en 1-årig MBA kan være utstyrt med kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å oppnå lederstillinger i næringslivet. En Master of Business Administration programmet kombinerer vanligvis klassearbeid med individuell coaching for personlig utvikling.

MBA økonomi er en virkelig berømt studium og diverse fagfolk velger for det. Dette er fordi dette studiet er utviklet for å bistå bedriftens ledere å forstå den finansielle infrastrukturen i verden. Bortsett fra det, hjelper dette studiet også med ulike teknikker.

Deltid {mbastudies-1-year-mba:singular} i Økonomistudier

2 Resultater i Økonomistudier Filter

MBA Finans

University of Central Missouri
Campus Heltid studier Deltid 1 år Kontakt skolen USA Warrensburg + 1 fler

Vårt program bruker en erfaringsbasert læringsmetode for å gi ekte forretningsutfordringer inn i klasserommet, slik at du kan øve ferdighetene du trenger for å få innvirkning i organisasjonen. Harmons MBA-læreplan omfatter bedriftsledelse, beste praksis og praktiske ferdigheter, inkludert kvantitativ analyse, effektiv kommunikasjon, ledelse og teamarbeid. Vår MBA-program fokuserer på strategisk og faktabasert beslutningstaking ferdighetsutvikling. MBA-programmet forbereder studentene til å ta stilling til lederskap og ansvar. University of Central Missouri tilbyr et fremragende MBA-program designet med dine karrieremål i tankene.

Master I Bedriftsøkonomi Og Ledelse (MBA) - Spesialitet I Finansiell Ledelse

IMF Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid + 1 fler

Oppnå den nødvendige kunnskapen for retning og styring av de ulike fagområdene som tillater riktig drift av et selskap, dominerer de grunnleggende retningslinjene for opprettelse og implementering av hver av dem.