Energiledelse (MBA)

TU-Campus EUREF

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Energiledelse (MBA)

TU-Campus EUREF

ENERGY MANAGEMENT (MBA)

Studieplanen

The Master Programmet "Energy Management" på TU-Campus EUREF i Berlin, ikke bare formidler de nyeste innsikter i energi administrative spørsmål, men drøfter dagens utfordringer og forbereder studentene for ledende roller i utformingen av industrien og samfunnet for fremtiden foran. Dette programmet er en full-time Master of Technische Universitet Berlin, en av de største universitetene i teknologi i Tyskland. En av de viktigste oppgavene er å utdanne studentene til å møte utfordringene i en verden stadig preget av teknologi og fremgang. Universitetsrangeringer betale vitnesbyrd om suksesser ved kontinuerlig vurdering TU Berlin blant de beste akademiske institusjoner rundt om i verden.

Programmets innhold

Beslutninger i energisektoren krever dyp forståelse av sektorens tekniske, økonomiske, juridiske og gründer særegenheter. Klima og økonomiske endringer, kontroversielle meninger, teknologiske fremskritt samt regulering form og begrenser gründer rom, men tilbyr også sjanser og muligheter. Industrien krever derfor videre forstand dyktige personer som er eksperter på området.

Masterprogrammet går over en periode på tre semestre. Den første semester dekker de tekniske, økonomiske, gründer og juridiske grunnlaget for beslutninger i energisektoren; andre semester utdyper dette synet og ser på forretningspraksis, hovedsakelig av grid-baserte verktøy og investering; tredje semester utvider utsikten samtidig fokus på praksis i henhold til studentens individuelle interesser. Alle semestre omfatter forelesninger, øvinger, seminarer samt utflukter, Internett-materiale knyttet til praksis og fritidsaktiviteter. Masteroppgaven er skrevet på slutten av tredje semester og avslutter programmet.

Moduler

 • teknologiske Foundations
 • økonomiske Fundamentals
 • Strategisk ledelse og Global Management
 • Energirett
 • kraftnett
 • Energi Økonomi og energibransjen
 • Investeringer i Rister, lagring og kraftverk
 • (Bygning) Energy Efficiency / Teknologi og innovasjon Management (obligatorisk valgfag)

Fordeler og muligheter

Programmet er utviklet i nært samarbeid med ledende bedrifter, konsulentselskaper og myndigheter i energisektoren. TU Campus EUREF er etablert med sin 5,5 hektar urban kvartal som et symbol på en energirevolusjon i Tyskland og fungerer som en base for selskaper som arbeider innen energi, bærekraft og mobilitet. Å være en unik testing plattform for utvikling av energieffektive modellen byen i morgen, masterstudenter er direkte involvert i utvikling, testing og realisering av innovative konsepter innenfor dette laboratoriet.

Programmets tverrfaglig innhold, som dekker de politiske, økonomiske, tekniske og juridiske aspekter av energimarkedene, gir studenter og fremtidige ansatte en særegen profil og kvalifiserer dem for ledende stillinger i energisektoren. Læring og studere i små grupper på inntil 30 studenter tillater individuelle og gode læringsvilkår.

Søknadsprosedyre

Søknadsfristen er 31. hvert år mai for en start i oktober samme år. Vennligst send bare PDF-filer.

Nødvendige søknadsdokumenter

 • Motivasjonsbrev på engelsk (maks. 1 side A4, ca. 400 ord)
 • Tabell Curriculum Vitae med informasjon om utdanning og yrkesbakgrunn
 • Universitetsgrad (er) anerkjent av tyske universiteter (minst 210 studiepoeng)
 • Bevis på erfaring av minst ett år (fortrinnsvis i de aktuelle arbeids områdene energi) etter avslutning av studier
 • Bevis på kunnskap om det engelske språket på nivå B2 (eller høyere) av det felles europeiske rammeverket for språk (CEFR) - ikke nødvendig for videregående skole med engelsk språk

Opptaket er underlagt detaljert TU regulering.

Antall studenter er begrenset til 30 per år. En opptakskomité vil avgjøre om valg basert på resultater fra tidligere studier, studieprofil, og ytterligere relevante kvalifikasjoner som ble oppnådd utenfor universitetet.

Denne skolen tilbyr programmer i: Norsk

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
3 semestre
Heltidsstudier
Price
Pris
6,000 EUR
- Pris per semester
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Berlin, Berlin
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tyskland - Berlin, Berlin
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Videoer

EUREF Campus - A strong community

TU Berlin School of Economics and Management