Les den offisielle beskrivelsen

Executive MBA-programmet tilbyr en unik pedagogisk erfaring fokusert på internasjonal ledelse og ledelse praksis som gjelder for nåværende og fremtidige organisatoriske ledere både i den private og offentlige sektoren. Læringen er gjennomsyret med en oppfatning at individet er den viktigste aktiviteten i enhver bedrift; Derfor blir du opplært som en ekspert som profesjonelt styrer og forbedrer menneskelig kapital i organisasjonen.

Programmet finner sted på Stockholms handelsskole i Kräftriket, lokalisert ved Brunnsviken og på et sted i Stockholm sentrum. EMBA-programmet består av femten kurs og en avsluttende avhandling som til sammen utgjør 60 studiepoeng. Hvert semester består av fire obligatoriske kurs (3 studiepoeng hver) i løpet av de tre første semesterene, samt en internasjonal forretningsuke og ett kurs i personlig utvikling som strekker seg gjennom hele programmet. Fjerde semester består av en avhandling (15 studiepoeng) utført med støtte fra rådgivere. Om nødvendig er en studieferdighet for ett eller to semestre tillatt.

Undervisningsspråket er hovedsakelig svensk, men mest litteratur og noen undervisning vil være på engelsk.

Grading

For å kunne fullføre kurset er minst 75% oppmøte påkrevd. Hver kursmodul er gradert gjennom en individuell skriftlig oppgave. Størstedelen av vekten er plassert på den individuelle oppgaven hvor deltakerne kombinerer den teoretiske kunnskapen som er oppnådd i sammenheng med organisasjonen.

Sertifikat

Etter vellykket gjennomføring av programmet, deltar deltakerne i en MSc i bedriftsøkonomi (60 studiepoeng) fra Stockholms universitet. Sertifikater fra handelshøgskolen vil også bli tildelt for å fullføre master i bedriftsøkonomi.

Mer info på vår hjemmeside www.sbs.su.se/emba

Program undervist i:
Engelsk
Swedish
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 2019
Duration
4 semestre
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato