EMBA

&nbsp

EMBA på Lagos Business School, er Pan-African universitetet en styrkende og intenst program, utformet for å forberede potensielle ledere for senior lederskap.

&nbsp

Det gir også en analytisk og helhetlig forståelse av business management som tillater deltakerne å anvende læring og prosjektarbeid direkte til deres egne organisasjoner, mens bygge et sterkt nettverk av likesinnede kolleger over et bredt spekter av bransjer. Programmet gir fremtidige ledere de nødvendige verktøy og perspektiver for å lede deres organisasjoner inn i fremtiden.

&nbsp

Vårt mål er å skape et miljø der deltakerne kan lære å håndtere vanskelige virkelige problemer ved sondering, diskutere og jobbe sammen som et team mot å oppnå en dypere innsikt enn de noen gang kan gjøre på egenhånd. EMBA forsterker individuelle styrker og bygger synergier mellom gruppemedlemmene.Du lærer hvordan du kan utøve skjønn, ta bedre beslutninger og ta ansvar. Ved å gjøre dette, du også oppdage hvordan å kommunisere effektivt i klassen og på jobb, og dra på alle de gode ideene du får på programmet. Den EMBA er best for folk i heltidsarbeid i stillinger som tillater bruke dem hva de lærer mens de fullfører en streng faglig program. Eksponeringen er utenfor arbeid, er det et godt avrundet opplevelse som gir deltakerne et balansert syn på livet.

&nbsp


Struktur og Curriculum


Programmet leveres i seks 14-ukers semestre fordelt over to økter i en periode på 24 måneder. En sesjon starter i januar og avsluttes i desember. Klassene holde på fredager fra 13:30 til 07:45 og lørdager fra 09:00 -1,45 pm I tillegg er det en fem-dagers intensiv uke en gang hvert semester, hvor klassene holder fra 09:00 til 03:30 fra mandag til fredag.Det er ingen klasser på lørdag etter en intensiv uke.

&nbsp

&nbsp

EMBA læringsmål

&nbsp

Programmet er utformet for å utvikle ledere og gründere som er:

&nbsp

 • Stand til å håndtere mennesker og prosesser
 • Stand til å tenke strategisk
 • Trygge på et bredt spekter av funksjoner
 • Komfortabel i et miljø jobber mot internasjonale standarder

&nbsp

&nbsp

Hvem bør søke

&nbsp

Vi ser etter folk fra ulike arbeid bakgrunn, som vil bidra til og dra nytte av programmet. EMBA deltakerne få størst utbytte hvis de er i stillinger på jobb som tillater dem anvende kunnskap og ferdigheter utvikles i klasserommet. De fleste deltakerne er i trettiårene, og har i gjennomsnitt ni års arbeidserfaring, herunder stillinger med lederansvar, og dette er fordi EMBA avhenger svært mye på opplevelsen av deltakerne på programmet. Deltakerne kommer også fra en rekke bransjer og bakgrunner som strekker seg fra små bedrifter til multinasjonale selskaper i både privat og offentlig sektor.

&nbsp

&nbsp

Opptak Kriterier / krav

&nbsp

Kandidater for opptak til Executive MBA-programmet må oppfylle alle disse kravene.

&nbsp

 • Fem kreditt passerer inkludert engelsk og matematikk på O nivå.
 • Minimum kvalifisering av en annenrangs lavere grad fra et universitet eller en post-graduate diplom (PGD) fra et anerkjent universitet for kandidater med tredje klasse grader eller høyere Nasjonale diplomer.
 • Minst sju år etter kvalifisering arbeidserfaring.
 • En akseptabel prestasjon på GMAT.
 • Tilfredsstillende evaluering av kandidater intellektuell kapasitet, profesjonalitet, modenhet, forbi yrkeserfaring og motivasjon for arbeid, gjennom et intervju. (Kun kort-børsnoterte kandidater blir intervjuet).
 • Som kandidater blir nødt til å kombinere kravene til programmet med sitt arbeid, vil en eksplisitt godkjennelse av selskapet slik at kandidatene til å gjennomføre disse studiene også være nødvendig.

&nbsp


Hvordan søke

&nbsp

Søknad om EMBA foregår på nettet gjennom hele året. Søknader imidlertid behov for å bli ferdig innen fristen som angitt hvert år.

&nbsp

Søknadsfristen for januar 2014 økt er 6 september 2013

&nbsp

Du har muligheten til å ta skolen 's opptaksprøver som planlagt, eller gjør Graduate Management Admission Test (GMAT) til enhver tid og å ha din testresultat sendt til oss før fristen. Datoene for januar 2014 økten er som følger:

 • GMAT Frist: 7 oktober 2013
 • EMBA opptaksprøve: 21 september 2013
 • Eksamen Fee: N5, 000
 • Søknad Fee: N5, 000

&nbsp


EMBA gebyrer


The Executive MBA-programmet koster for tiden N1, 975 000 per sesjon. Avgiften skal betales i avdrag i begynnelsen av hvert semester, og det dekker undervisning, kursmateriell og måltider. Gebyret er også gjennomgås med jevne mellomrom.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 2 flere kurs fra Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS) »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
mars 2020
Duration
24 måneder
Deltid
Etter sted
Etter dato
Startdato
mars 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

mars 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato