Read the Official Description

GSM Executive MBA omfatter nyskapende pensum for å slukke tørsten av virksomheten utdanning med fokus på å løse dag-dag problemer i stedet for å forske etter løsninger. Dette ett-års fast-track ukedag Programmet tilbys i Cyberjaya fra oktober 2013.

GSM Executive MBA kombinerer et sterkt fundament i ledelse med fleksibilitet til å møte studentenes interesser. Den første semester fokuserer på kjernemoduler, som vil bringe den essensielle ledelse kunnskap. I løpet av andre semester deltakerne kan velge et sett av valgfrie moduler fra blant mangfoldet av valgfrie moduler som tilbys. Fakultetet bruke en blanding av undervisningsmetoder, inkludert case study, foredrag og diskusjon, gruppearbeid, og analytiske øvelser. Utøvende høyttalere, samt gjesteforelesere i klassen, bringe flere perspektiver fra ledere i næringslivet og regjeringen.

Hvorfor velge Executive MBA @ GSM-MMU?

  • Arbeider heltid og studerer EMBA lar deg umiddelbart søke nye ideer, rammer og tenkning verktøy for å forbedre ytelsen arbeidsplassen.
  • Du tilpasse læring gjennom en av valgemner i vår Executive MBA-program.
  • Den praktiske forretningsmessig kompetanse og nye måter ledelsen tenker at du utvikler ved School endre din tilnærming til beslutningsprosesser og gi deg ideer, inspirasjon og kontakter til å forme din fremtidige karriere.
  • Du vil være i stand til å bevege seg raskt og med tillit opp på karrierestigen.
  • Overgangen til generell ledelse fra et teknisk eller funksjonell rolle vil jevne og vellykket
  • Du utvikle og skjerpe dine entreprenørielle ferdigheter for å hjelpe deg med å utvikle din egen virksomhet, eller for å implementere nye og innovative ideer innen organisasjonen.
  • Som en alumnus, vil din CV bli styrket ved den anerkjent merkevare og omdømme Multimedia University, som naturligvis vil resultere i økt lønn og akselerert karriereutvikling.

Programmet gir deg:

  • En utbredelsen av kunnskap i næringsliv og forvaltning. domener
  • Forståelse, tillit og kommunikasjon kommandoen for å påvirke strategi på alle nivåer i organisasjonen.
  • Lederskap og samarbeidsevner som trengs for å gjøre et inntrykk i din organisasjon og forhånd i din karriere.

Oppbygging

Programmet bærer 40 studiepoeng som består av to deler.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Multimedia University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
1 - 2 år
Heltid studier
Pris
24,550
Deadline
By locations
By date
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato