Emba Bedriftsadministrasjon (executive Mba)

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Emba Bedriftsadministrasjon (executive Mba)

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

På Nottingham Business School er vi stolte over å ha utviklet en nyskapende og strenge deltid Executive Master i bedriftsøkonomi, rik på virkelige erfaringer, internasjonale perspektiver og muligheter til å tilpasse din læring rundt dine ambisjoner.

Executive MBA (EMBA) anses passet til en vellykket senior lederskap karriere for å praktisere ledere. EMBA er et partnerskap - du tar med erfaring, entusiasme og know-how, og vi gir deg den mest oppdaterte kunnskapen, verktøyene og teknikkene. Dette gjør at du kan bli effektive organisatoriske ledere, som viser klarhet i å tenke, og et sett av overbevisninger som støttes av prinsippene om ansvar og bærekraft.

Våre innovative, intensive kurs forbereder deg på et bredt spekter av utfordringer som er forbundet med å administrere organisasjoner, slik at du kan se sammenkoblingene av dine handlinger. Uansett hva du velger, vil du skaffe deg den kunnskapen du trenger for å jobbe effektivt på et senior, strategisk ledelsesnivå, som gir organisasjoner mulighet til å nå sine mål.

Evnen til å tilpasse læring og å søke den direkte på din organisasjon gjør at du er midt i vår læringsmodell og sikrer både deg og din organisasjon direkte fra studiene.

Mer enn bare en grad

Når du oppgraderer, vil du ikke bare motta en Executive MBA, men også en CMI Level 7-kvalifikasjon i ledelse og ledelse. Vårt partnerskap med Chartered Management Institution (CMI) betyr at du vil nyte gratis studentmedlemskap i løpet av kurset ditt og første år etter at du har uteksaminert.

Inntakskrav

UK

Du trenger en av følgende:

  • 2,1 honnør grad; eller
  • Tilsvarende faglige eller faglige kvalifikasjoner.
  • Tre års arbeidserfaring i en relatert rolle, helst fem.

Søkere med ikke-standard opptakskvalifikasjoner og / eller relevant erfaring vil bli vurdert på individuell basis.

Andre krav:

  • Faglige og yrkesmessige referanser; og
  • Intervju

International

Engelskspråklige opptakskrav Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, må du vise oss at dine språkkunnskaper er sterke nok til intensiv faglig studie. Vi pleier å be om en IELTS-test og vi aksepterer noen alternative engelskspråktester.

Du må følge for å søke om dette kurset: IETLS 6.5 (med minimum 5,5 i hver ferdighet)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert September 20, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Price
Pris
-
Information
Deadline
Price Kursavgiftene for 2018-inngang er ennå ikke avtalt.