Eksponentiell MBA og master i bedriftsledelse og administrasjon

Generelt

3 steder tilgjengelige
Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

IESIDE Exponential MBA er den eneste offisielle Exponential MBA i Spania som har garantert og betalt praksisplasser. Blant profesjonelle som er utdannet av institusjonen, er ledende kadrer fra ledende selskaper som INDITEX-gruppen.

" Jeg valgte IESIDE for å studere Double International Degree in Business Administration blant mange andre alternativer, og med tiden har jeg bekreftet at det var en flott beslutning; riktig beslutning. Uten tvil var det mange kunnskaper og teknikker jeg tilegnet meg, og som var grunnlaget for å forbedre min profesjonelle karriere i begynnelsen, men det viktigste er at jeg trente og utviklet mine myke ferdigheter som har vært grunnleggende i utviklingen av min internasjonale karriere i alle disse årene, og som følger meg i det daglige: hvordan forhandle, snakke offentlig , håndtere konflikter, motivere team, men alt på grunnlag av at for å være en god leder må du være et godt menneske fremfor alt. "

Yago Vera Cuartero - Direktør for innkjøp og kontrakt i INDITEX.

Hvorfor eksponentiell MBA?

MBA er den beste spesialiseringsveien for å komme inn i næringslivet, men hvorfor er vår eksponentielle MBA ditt beste alternativ?

Hva er eksponensielle organisasjoner?

Eksponensielle organisasjoner er selskaper som er i stand til å vokse og forårsake en mye større innvirkning - eksponentielt større - enn deres konkurranse, og de oppnår dette ved å bruke forstyrrende løsninger på forretningsmodellene sine og implementere den mest avantgarde teknologiske utviklingen.

De 5 grunnene til å studere vår eksponentielle MBA

1. Eksponentiell MBA gir deg fire grader

IESIDE Exponential MBA er den eneste Exponential MBA med en offisiell universitetsgrad. Med det vil du oppnå en mastergrad i Business Administration and Management 1 i tillegg til Superior Certificate in Exponential and Digital Business.

Vi vil også styrke den internasjonale profilen din med et opphold på Nova School of Business & Economics (NOVA SBE) i Lisboa, hvor du vil få From Creativity to Innovation Certificate, og med Business English Certificate tildelt av University of Cambridge.

1Tittel utstedt av University of Vigo, hvorav IESIDE er et tilskrevet senter.

2. Du lærer nøklene til eksponentiell styring og digitale miljøer

Bedriftene som bruker en eksponentiell forretningsmodell er de som leder verdensmarkedet.

I Exponential MBA, gjennom Exponential Workshops, vil du ikke bare lære grunnlagene for eksponentiell ledelse og innovasjon, men du vil også bruke dem til virkelige situasjoner.

Du vil utvikle din digitale tenkning, både for å muliggjøre overgangen fra tradisjonelle til digitale forretningsmodeller, og for å skape dem på det teknologiske grunnlaget.

Du vil også tilegne deg ferdighetene til å administrere teknologi og bruke de viktigste utviklingene i denne nye æraen.

3. Du vil leve den internasjonale opplevelsen IESIDE-NOVA SBE

Det internasjonale oppholdet i Lisboa er designet for å berike din internasjonale visjon, utforske innovasjon og kreativitetsteknikker og oppdage nye måter å foreta seg på. Alt dette kombinert med økter rettet mot din personlige utvikling.

4. Det vil drive deg til arbeidsmarkedet

I Exponential MBA vil du tilegne deg alle ressursene for å møte utvelgelsesprosessene gjennom profesjonell opplæring.

I tillegg, som en del av forberedelsene dine, vil du bli med på et betalt praksisprogram, med en minimumsvarighet på 6 måneder.

5. Du vil bli med i IESIDE-samfunnet

Etter mer enn 30 års erfaring, 58 utgaver og mer enn 1300 unge som er opplært i MBA, har vi erfaring og soliditet i å være veteraner, men også evnen til å transformere og gjenoppfinne oss selv til å følge selskaper.

På IESIDE bygger læring fremtiden sammen. Og fremtiden starter alltid i dag.

For hvem?

Exponential MBA er spesialdesignet for nyutdannede som ønsker å bli solide, kompetente fagpersoner som er forberedt på å være sanne forandringsagenter i næringslivet.

Nysgjerrige mennesker, ivrige etter å lære og ta utfordringer, med evne til å tilpasse seg endringer, som vet hvordan de skal jobbe som et team, engasjerte og villige til å leve en prosess med transformasjon.

Unge mennesker drevet av verdier og lidenskap som ikke tenker lineært, men drømmer eksponentielt.

Den eksponentielle MBA-en er for deg hvis:

 • du har nettopp fullført universitetet
 • du blir rørt av lidenskap og ønsket om å transformere verden
 • du liker utfordringer og har en gründerholdning
 • du tror på teamarbeid, dele din kunnskap, ideer og talent mens du lærer av andre
 • du leter etter nye svar og løsninger og er villig til å generere dem ut av esken
 • du tar risikoen ved å gå fra ideer til handling, ansvarlig
 • du gjør teknologien til din allierte, både for å forstå og utnytte potensialet og bruke det i utviklingen av løsninger
 • du tenker ikke på en lineær måte, men du drømmer eksponentielt

Tilgangskravene er:

 • Ha en offisiell spansk universitetsgrad eller tilsvarende hvis du sender inn søknaden din fra utlandet.
 • Engelsk nivå A2.

Metodikken

I Exponential MBA vil du lære av erfaring, gå utover teoretiske begreper, og vi vil lære deg å jobbe, hvordan?

 • Du vil lære ved å gjøre
  gjennom analyse og løsning av reelle saker, ledsaget av et fakultet som består av aktive fagpersoner.
 • Du vil forbedre dine myke ferdigheter,
  utvikle og praktisere grunnleggende ferdigheter i eksponentielle miljøer.
 • Du vil kjenne, forstå og fungere i det digitale økosystemet.
 • Du vil ta spranget inn i den eksponentielle verden ved å bruke verktøyene i denne nye metoden i virkelige organisasjoner.
 • Du vil tenke globalt mens du vil oppleve en fordypning i vårt forretningsstoff gjennom et program med besøk og møter med ledere.
 • Du vil lage ditt eget forretningsprosjekt
  du vil hjelpe en organisasjon med å gjennomføre sin strategiske plan, og sette kunnskap i praksis.

Og alt dette i et læringsmiljø utstyrt med de mest innovative pedagogiske teknologiske ressursene, som garanterer maksimal bruk av treningsøktene både ansikt til ansikt og gjennom den interaktive virtuelle campus.

Programmet

Offisiell master i bedriftsøkonomi og ledelse

 • Forretningsmiljø
 • Ledelsesverktøy
 • business management
 • Bedriftsledelse og ledelse
 • Masteroppgave
 • plasseringer

Overlegen sertifikat i eksponentiell og digital virksomhet

 • Eksponensielle workshops
  • Eksponensielle økter
  • Eksponentiell transformasjonslaboratorium
 • Digitale laboratorier

Fra kreativitet til innovasjon. Bo på NOVA School of Business & Economics (Lisboa)

 • innovasjon
 • kreativitet
 • Sosialt entreprenørskap

NOVA på rangeringene: # 1 best rangerte skole i Portugal, # 23 i Europa og # 44 over hele verden.
Kilde: Financial Times, Executive Education Ranking, 2020

opptak

1. Start opptaksprosessen:

Gå inn på nettstedet vårt www.ieside.edu og fyll ut online opptaksskjema.

2. Send dokumentasjonen:

 • DNI
 • Nylig ID-bilde
 • Høgskoleutdanning
 • Akkreditering av offisiell engelsk kvalifikasjon, hvis tilgjengelig
 • Oppdatert curriculum vitae
 • Bevis for betaling av tester: € 100 * (refunderes ikke)

3. Ta opptakstestene:

Vår ekspertvalgskonsulent vil avtale en time for å utføre testene:

 • Jobbpersonlighetstest
 • Personlig intervju

4. Kommunikasjon av resultatet:

Innen 15 dager vil du motta svar på søknaden din om opptak, og hvis du har blitt tatt opp, informasjonen om trinnene for å følge for å formalisere reservasjonen *.

* Opptak til programmet innebærer under ingen omstendigheter reservasjon av et sted.

Stipend og finansiering

stipender

IESIDE, som et strategisk prosjekt i Afundación Higher Education Area, ABANCA Social Work, er en ideell universitetsinstitusjon forpliktet til fortreffelighet.

Vi tror på utviklingen av talent som grunnlag for å bygge et bedre samfunn, og det er derfor IESIDE-stipendprogrammet tar sikte på å legge til rette for tilgang til den eksponentielle MBA-en for de unge med talentet, evnen til innsats og verdiene som kreves av nytt eksponentielt miljø.

Videre, siden det er en offisiell universitetsgrad, kan eksponentielle MBA-studenter søke om stipend av offentlig karakter eller fra andre institusjoner.

finansiering

ABANCA kan hjelpe deg å studere ved IESIDE med et lån med gode forhold, slik at du kan bli den profesjonelle du vil være.

IESIDE Postgraduate-lån gir deg opptil € 24.000 for å betale for undervisning og for levekostnadene dine. Dette lånet har en rente på 3,50% NIR det første året, og fortsetter de neste årene med en variabel rente på Euribor + 3,50% NIR (3,91% APR).

Den eneste provisjonen du betaler for dette IESIDE Postgraduate Loan er 1% åpning, men du betaler ikke studiekommisjonen. Formaliseringen av operasjonen vil ikke ha noen ekstra kostnad, selv om den kan ha noen andre økonomiske utgifter, avhengig av ditt tilfelle. For eksempel, hvis du trenger en garanti, eller vi anser det som praktisk å gå til en notarius kontor.

* Finansieringsvilkårene er etablert av ABANCA på tidspunktet for operasjonens formalisering. Finn ut mer om detaljene på abanca.com

Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

El Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (IESIDE) es un centro universitario de ámbito internacional creado en 1987, cuya misión es la de ofrecer educación superior de calidad ... Les mer

El Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (IESIDE) es un centro universitario de ámbito internacional creado en 1987, cuya misión es la de ofrecer educación superior de calidad basada en la excelencia, la innovación y las nuevas tecnologías de aprendizaje que capacitan a los estudiantes como líderes del futuro. Minimér
En Coruña , Pontevedra , Vigo + 2 Mer Mindre