MBASTUDIES

EMBA programmer i Vietnam 2020

Vietnam har voksende potensial som en økonomisk og finansiell knutepunkt for Asia. Beliggenheten er viktig ettersom det er mange handel muligheter med nærliggende store land. Vietnam fortsetter å tiltrekke seg internasjonale investorer, forretningsfolk og studenter.


EMBA Vietnam er strukturert slik at forretningsfolk kan fortsette å arbeide i sine karrierer mens forfølge sin utdanning. Studenter av EMBA Vietnam integrere sine arbeidserfaring med utdanning og lære verdifulle kunnskaper og ferdigheter fra jevnaldrende i programmene. EMBA Vietnam understreker bygge sterke ledere og ledere som er i stand til ledende i et stadig skiftende globale forretningsmiljø. Ikke bare lærer elevene av EMBA Vietnam gjøre for å bli sterke ledere, men også lære de verdifulle og viktige grunnleggende prinsipper og teorier av virksomheten, samt å bruke disse teoriene til praksis.


EMBA Vietnam kan være program som vil hjelpe deg å nå dine mål.Bla gjennom alternativene nedenfor og du kan finne programmet for deg!                    

treff Filter

Executive MBA, University of Hawaii, Vietnam Campus

The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam
EMBA
sep. 2020
<
Deltid
<
21 måneder
Engelsk
Campus

University of Hawaii, Shidler College of Business har levert sitt førsteklasses Executive MBA-program som skal trene, veilede og forberede Vietnams toppledere som ønsker å hev ...

Les mer

The Executive Master of Business Administration - Management Consulting internasjonale (EMBA - MCI)

Ho Chi Minh City University of Technology
EMBA
sep. 2020
<
Heltid studier
<
2 år
Engelsk
Campus

The Executive Master of Business Administration - Management Consulting International (EMBA - MCI) er en av de verdenspioner MBA-programmer som gir management consulting utdan ...

Les mer