MBASTUDIES

EMBAs i Venezuela 2020

Venezuela er et viktig land til økonomien i Latin-Amerika. Den har god infrastruktur, vakkert landskap og en rik kultur, noe som gjør det attraktivt for mange internasjonale studenter.


EMBA Venezuela er designet for forretningsfolk som ønsker å avansere i sin karriere, uten avbrudd i sitt arbeid. EMBA Venezuela studentene skal få et sterkt fundament i virksomheten gjennom grundige kurs om temaer som økonomi, informasjonsteknologi, markedsføring og regnskap. I EMBA Venezuela programmer, blir det lagt vekt på å bygge ledelse og lederegenskaper. Studenter av EMBA Venezuela vil lære å tenke kritisk og strategisk når det fattes beslutninger i et stadig skiftende globale miljøet. Nyutdannede holde en EMBA Venezuela grad går ofte videre til stillinger i øvre ledelse og utøvende ledelse.


Ta neste skritt mot målene dine med en EMBA Venezuela.Ta en titt på alternativene nedenfor og du kan finne den perfekte programmet for deg!

treff Filter

MBA for ledere

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
EMBA
okt. 2020
<
Deltid
Spansk
Campus

The Executive MBA gir en strategisk, tverrfaglig og systematisk syn på ledelse, metoder og innovative læringsopplevelser ...

Les mer