EMBA

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

EMBA

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

EMBA

Bedriftsledere trenger mer enn bare tekniske ferdigheter; de trenger kapasiteten, mot, perspektiv og karakter til å være effektive, strategiske ledere. Notre Dame Executive MBA-program, 15. plass over hele verden av både The Economist og Bloomberg Businessweek, lærer bedriftsledere til å forstå det store bildet og drive suksess på arbeidsplassen. De utvikler sin utøvende perspektiv, etablere et mektig nettverk, og lære å bli autentiske ledere respektert av de rundt dem.

Gjør inntrykk

Fra relasjonene de bygger med andre studenter til ekspertisen til fakultetet, høre hvordan Notre Dame er verdibasert læreplan hjelper Executive MBA-studenter og alumni gjøre en forskjell for deres organisasjon og i verden, så vel.

Hva er dekket?

Den EMBA pensum utvikler den utøvende evne til å tenke strategisk, samtidig som man bygger lederegenskaper som Notre Dame er kjent. Studentene er forberedt på konstant endring av dagens forretningsverden, med fokus på kritisk kompetanse som situasjonsforståelse, strategisk analyse, og en systemtilnærming, til alle gi bærekraftige konkurransefortrinn.

Unike kurs som executive Integral Leadership utvikle et ledelsesperspektiv, mens Design Thinking og innovasjon gir ny innsikt i kundens sinn. Læreplanen kommer sammen for å utvikle en unik Notre Dame leder, klar til å lage og implementere fleksible strategiske planer, og i stand til å inspirere de rundt dem.

Når Executive MBA studentene først gå inn i programmet, blir de tildelt en liten gruppe studie team av personer fra ulike bransjer og bakgrunner. Teamet tilnærmingen skaper et samarbeids læringsmiljø og gjør elevene til å utnytte sine varierende ferdigheter for maksimal suksess gjennom programmet. Ytelse i programmet bestemmes av lagets suksesser på prosjekter så vel som individuelle opptredener på eksamener og andre klasserom leveranser.

Velg mellom to steder

Når du er klar til å utvikle seg som en utøvende, trenger du et program som utvikler forretningssans å skanne miljøet, til strategiske ferdigheter vurdere det store bildet, og lederegenskaper for å drive suksess i din organisasjon.

Notre Dame Executive MBA, enten via vår Chicago | Michigan Avenue campus på 224 South Michigan Avenue eller vår Notre Dame | South Bend campus, leverer den opplæringen du trenger for å stå trygt når ditt lederskap er testet fra alle retninger.

 • The Chicago | Michigan Avenue program starter i midten av januar hvert år, og møter på annenhver helg i 17 måneder.
 • Notre Dame | South Bend programmet starter i slutten av juli hvert år, og møtes en gang per måned for 21 måneder.

Undervisning

Investering for individuelle deltakere for vår Executive MBA-programmet er $ 101,000. Stipend tilbys for Executive MBA-programmet basert på behov og fortrinn. Din undervisning inkluderer:

 • Kurstilbud
 • Undervisningsmateriell (kursmateriell, lærebøker, programvare, etc.)
 • Losji og de fleste måltider i løpet av nedsenking uker
 • Frokost og lunsj på klasse dager

Det inkluderer ikke reiseutgifter eller overnattingssteder for ikke-nedsenking uker, heller ikke inkludere det internasjonale reiser.

Bedriftens økonomiske sponsing er ikke nødvendig å søke programmet, selv om det er viktig for organisasjonen å være klar over din deltakelse og støtte din tid borte fra kontoret.

opptakskriterier

De sterkeste søkerne vil møte eller overgå disse kravene:

 • Fem eller flere år med betydelig erfaring å håndtere mennesker, prosjekter eller forretningsenheter
 • Aktiv sysselsetting
 • En lavere grad eller GMAT score akseptabelt for opptakskomité
 • Engelsk som morsmål eller bestått score på TOEFL

En vilje til å ta GMAT, andre klasser eller tester, som anmodet av opptakskomité Ved mottak av en komplett programpakke (inkludert karakterutskrifter), vil en medarbeider kontakte hver levedyktig kandidat til å planlegge et intervju med Senior Associate Director of Opptak eller College utpekt. Etter intervjuet, vil hver tilfredsstillende kandidat fil sendes til opptakskomité. Komitémedlemmene vil vurdere kvalifikasjoner separat og sende inn sine anbefalinger. Opptak beslutningene vanligvis gjennomført to til tre uker etter intervjuet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
17 - 21 måneder
Deltid
Price
Pris
129,000 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Chicago, Illinois
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - Notre Dame, Indiana
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Notre Dame, Indiana
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - Chicago, Illinois
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen