MBASTUDIES

Deltid EMBAs i Rochester fra USA 2020/2021

En Executive MBA (EMBA) er utformet for erfarne fagfolk som er klare til å tilegne seg den kompetansen som er nødvendig for å arbeide i overordnede lederskap og styringsposisjoner. Programmet tar for seg vanskelighetene ved lederskap, økonomi, markedsføring og andre relevante emner.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Rochester, er en by som ligger i Monroe County, New York, USA. Byen er kjent under forskjellige navn som verdens image center, The Flour byen og blomsten byen. Sammen med ulike studiesteder, er byen hjemmet til et par av akkrediterte universiteter.

Deltid EMBA i Rochester i USA

treff Filter

Utøvende mba i helsevesenet

Oakland University School of Business Administration
EMBA
<
Deltid
<
21 måneder
Engelsk
Campus

Designet for å gi helsepersonell en forståelse av ledelsens konsepter og ferdigheter som vil hjelpe dem med å effektivt administrere i helsevesenet

Les mer