MBASTUDIES

Deltid Executive MBA programmer i New York, USA 2020

Den EMBA grad programmene er fleksible og rimelige utdanning alternativer for heltidsansatte arbeider fagfolk. I dagens 's arbeidsmarkedet, it ' s ikke lett å finne et konkurransefortrinn. Både næringsdrivende og arbeidsledige folk ser til en EMBA.

En Master of Business Administration (MBA) er presentert for nyutdannede ved gjennomføring av to år med avanserte og spesialiserte studier dekker emner som business, ledelse, økonomi og regnskap. Tjene en MBA kan gi nyutdannede et konkurransefortrinn over andre arbeidssøkere i en aggressiv arbeidsmarked.

 

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

New York er nordøstlige og tredje mest folkerike delstaten USA. Statue of Liberty, Niagara Falls og General Shuylers House at Saratoga National Historic Park er blant de mest besøkte stedene av universitetet / høgskolen nivå studenter. Offentlig universitet system av staten omfatter 68 Communities, tekniske, lavere, lege-tildeling høyskoler. Det er mange private høyskoler i provinsen også.

Deltid EMBA program i New York i USA

treff Filter

Deltid Executive MBA

Hult International Business School
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, London + 8 Mer
EMBA
August 2020
<
Deltid
<
18 måneder
Engelsk
Campus

Integrer utdannelsen din i et travelt arbeids- og hjemmeliv ved å tilpasse hvor, hvordan og hva du studerer med Hult svært fleksible deltid Global Executive MBA-program.

Les mer

Executive MBA - München

IESE Business School
Spania, Barcelona + 10 Mer
EMBA
September 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
<
18 måneder
Engelsk
Campus

Siden grunnleggelsen i 1958 er IESE Business School forpliktet til utvikling av ledere som ønsker å få varig innvirkning på mennesker, bedrifter og samfunn gjennom profesjonal ...

Les mer

Yale mba for ledere

Yale School of Management
USA, New Haven + 1 Mer
EMBA
September 2020
<
Heltid studier
<
22 måneder
Engelsk
Campus

Ledelsen i Healthcare MBA for ledere samler kjennetegnet fakultet fra Yale sine skoler for medisin, offentlig helse og ledelse for å undervise en læreplan som integrerer analy ...

Les mer

Executive MBA

Kean University
USA, New York + 1 Mer
EMBA
September 2020
<
Deltid
Engelsk
Campus

Den Kean Universitetet Executive MBA-programmet er utviklet for ledere og forretningsfolk som allerede har betydelig virksomhet erfaring og kunnskap. Programmet bygger på stud ...

Les mer

Global Executive MBA

IESE Business School
Spania, Barcelona + 10 Mer
EMBA
01 Feb 2020
<
Nettstudier & Campus kombinert
<
Heltid studier
<
16 måneder
22 Nov 2019
Engelsk
Nettstudier & Campus kombinert
Campus
Nettstudie

Global Executive MBA-opplevelsen, som er utfordrende, streng, praktisk og genuin global, løfter din evne til å lede og transformere din visjon om ledelse.

Les mer