MBASTUDIES

Fjernundervisning EMBAs i Ithaca og USA 2020

En executive MBA eller EMBA, er et høyere nivå siviløkonom. En executive MBA-programmet er mye som en vanlig MBA-program. Den viktigste forskjellen er at en executive MBA-programmet er primært designet for å utdanne arbeider ledere, ledere, gründere og andre næringslivsledere.

Personer som allerede har oppnådd en bachelorgrad og ønsker å ytterligere øke sine kunnskaper og trening kan velge å tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årig program som kan bidra til å forberede kandidatene for en karriere i ledelse og styring i næringslivet.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Ligger sentralt i New York er byen Ithaca. Den har et rykte for hosting en Ivy League universitet i navnet til Cornell University, som har nærmere 20 000 studenter. Det er også hjemmet til en rekke høgskoler og institusjoner som tilbyr et bredt spekter av programmer i ulike yrker.

Fjernundervisning EMBA program i Ithaca i USA

3 Resultater i MBA, Ithaca, Fjernundervisning Filter

Executive MBA Americas

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
USA, Ithaca
EMBA
01 Jun 2020
<
Deltid
<
17 måneder
Engelsk
Campus
Nettstudie

Din helg, din by-tjene en Ivy League MBA nær hjemmet.

Les mer

Executive MBA / MS i Healthcare Leadership

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
USA, Ithaca
EMBA
Juli 2020
<
Heltid studier
<
2 år
Engelsk
Campus

Forbereder helsepersonell for å lette forandringer og drive innovasjon - fra innvendige organisasjoner og over hele bransjen.

Les mer

Executive MBA Metro NY

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
USA, Ithaca
EMBA
Juli 2020
<
Deltid
<
22 måneder
15 May 2019
Engelsk
Campus

En Ivy League MBA for arbeidende fagfolk-forfine dine ferdigheter og dyrke ditt lederskapspotensial.

Les mer