MBASTUDIES

Deltid EMBA programmer i Ithaca - USA 2020

Den EMBA grad programmene er fleksible og rimelige utdanning alternativer for heltidsansatte arbeider fagfolk. I dagens 's arbeidsmarkedet, it ' s ikke lett å finne et konkurransefortrinn. Både næringsdrivende og arbeidsledige folk ser til en EMBA.

MBA er et program utviklet for studenter som ønsker å fremme sine faglige ferdigheter og bruke dem til faktiske virkelige liv business situasjoner. Den guider elevene til å reflektere og reposisjonere seg i form av å velge deres fremtidige karriere. Studentene får en bred forståelse av de viktigste funksjonene i en rekke forretningsområder og bruke disse ferdighetene til å bidra til strategisk retning av en bedrift.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Ligger sentralt i New York er byen Ithaca. Den har et rykte for hosting en Ivy League universitet i navnet til Cornell University, som har nærmere 20 000 studenter. Det er også hjemmet til en rekke høgskoler og institusjoner som tilbyr et bredt spekter av programmer i ulike yrker.

Deltid EMBA i Ithaca i USA

treff Filter

Executive MBA Americas

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
USA, Ithaca
EMBA
01 Jun 2020
<
Deltid
<
17 måneder
Engelsk
Campus
Nettstudie

Din helg, din by-tjene en Ivy League MBA nær hjemmet.

Les mer

Executive MBA / MS i Healthcare Leadership

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
USA, Ithaca
EMBA
Juli 2020
<
Heltid studier
<
2 år
Engelsk
Campus

Forbereder helsepersonell for å lette forandringer og drive innovasjon - fra innvendige organisasjoner og over hele bransjen.

Les mer

Executive MBA Metro NY

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
USA, Ithaca
EMBA
Juli 2020
<
Deltid
<
22 måneder
15 May 2019
Engelsk
Campus

En Ivy League MBA for arbeidende fagfolk-forfine dine ferdigheter og dyrke ditt lederskapspotensial.

Les mer