MBASTUDIES

EMBAs i Chicago i USA 2020

Chicago er en by som blir stadig mer viktig for det globale næringslivet. Tjene Chicago EMBA vil gi en høy kvalitet utdanning i en spennende internasjonal by.

Chicago EMBA programmer gir dagens erfarne forretningsfolk ferdigheter og erfaring er nødvendig for å bli utøvende ledere. Studenter kommer ofte fra næringsliv bakgrunn i ledelse, økonomi, markedsføring, rådgivning, drift og informasjonsteknologi. Kurs i Chicago EMBA programmer fokus på slike temaer som strategisk ledelse, regulatoriske miljøer, internasjonal business, og organisatorisk atferd, for å nevne noen. Nyutdannede tjene Chicago EMBA har kunnskap og utdanning er nødvendig for å holde høyere lederstillinger, enten det er i en liten bedrift eller internasjonalt selskap.

Hvis du vurderer en Chicago EMBA, så ta en titt gjennom alternativene nedenfor og finn den utdanningen som du har vært på leting etter!

treff Filter

Executive MBA

University of Chicago Booth School of Business
EMBA
sep. 2020
<
Deltid
<
21 måneder
Engelsk
Campus

Du vil fokusere på å generere, analysere, sammenligne og forfinne ideer. Gjør dem bedre. Og enda bedre. Hvorfor? Fordi det ikke finnes noen pat svar eller enkle regler å trekk ...

Les mer

EMBA

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
EMBA
sep. 2020
<
Deltid
<
17&nbsp;-&nbsp;21 måneder
Engelsk
Campus

Bedriftsledere trenger mer enn bare tekniske ferdigheter; de trenger kapasiteten, mot, perspektiv og karakter til å være effektive, strategiske ledere. Notre Dame Executive MB ...

Les mer