MBASTUDIES.NO

36 Topp universiteter Deltid EMBAs i USA

Når du har tatt en grad i forretning og har betydelig praktisk erfaring, er det neste steget en Executive MBA (EMBA). Programmene kombinerer fundamentale studier som økonomi, regnskap og markedsføring med lederskapstudier for at du skal kunne klatre til mer fremtredende lederstillinger.

MBA er et program utviklet for studenter som ønsker å fremme sine faglige ferdigheter og bruke dem til faktiske virkelige liv business situasjoner. Den guider elevene til å reflektere og reposisjonere seg i form av å velge deres fremtidige karriere. Studentene får en bred forståelse av de viktigste funksjonene i en rekke forretningsområder og bruke disse ferdighetene til å bidra til strategisk retning av en bedrift.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Deltid Executive MBA i USA

treff Filter

Executive MBA

Krannert Executive Education, Purdue University
Kombinert nett & campus Deltid 19 måneder Kontakt skolen USA Lafayette

EMBA-programmet på Purdue har gitt utdanningsløsninger for arbeidere i mer enn 30 år. Programmet har topp Krannert fakultet og høyttalere kjent for sin kompetanse. Det er konsekvent rangert blant de beste programmene i verden.

Sonoma MBA-programmer

California State University Sonoma
Campus Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 1 - 2 år November 2020 USA Rohnert Park + 2 fler

Business School og økonomi ved California State University, Sonoma (Sonoma State University) tilbyr fire AACSB-akkreditert MBA-program alternativer, inkludert Sonoma Executive MBA, Sonoma Executive MBA i Wine Business, Sonoma MBA og Sonoma MBA i Wine Business. Sonoma MBA er levert på en fleksibel tidsplan designet for å jobbe fagfolk. Våre programmer har et 50-50 mannlig forhold mellom kvinner og menn. Studentene representerer ulike bransjer, inkludert regnskap, energi, regjering, transport, alkoholholdig drikkevare, forbrukeremballasje, detaljhandelskonsulent, finansielle tjenester, ideelle organisasjoner, teknologi, underholdning og helsetjenester, blant annet sektorer. Retur på utdanning: • 2017 og 2018 kandidater fra våre Sonoma Executive MBA-programmer rapporterte en gjennomsnittlig lønnsøkning på 25%. • 45% av 2018 kandidater fra våre Sonoma MBA-programmer rapporterte å motta en kampanje mens de deltok i programmene. Mer informasjon: http://web.sonoma.edu/mba

Den Executive MBA

Smartly
Nettstudier Deltid 12 måneder Åpen påmelding USA Washington

Executive MBA kombinerer vår prisbelønte MBA læreplan med ekstra kurs designet for mid-karriere fagfolk og gründere. Med flere gruppeprosjekter og eksklusiv tilgang til globale nettverksarrangementer, forbinder EMBA læring til alumni og karrieremuligheter.

Online Executive MBA (EMBA)

Howard University
Nettstudier Deltid 18 måneder September 2020 USA Washington

Howard University Online Executive MBA (EMBA) er en fremstående grad fra en nasjonalt anerkjent forretningsskole, fokusert på undersøkelse av virkelige forretningsløsninger.

Executive MBA

University of Tampa - Sykes College of Business
Campus Deltid 21 måneder Januar 2020 USA Tampa

Det AACSB-akkrediterte Executive MBA-programmet er designet for erfarne fagpersoner som søker en samarbeidende og tverrfaglig tilnærming for å mestre kunsten å lede ledelse i den nye økonomien.

Executive MBA

Goizueta Business School
Kombinert nett & campus Deltid 16 - 20 måneder September 2020 USA Atlanta

Emory's Modular MBA for ledere er en globalt anerkjent hybrid MBA med en innovativ, forretningsvennlig tidsplan, designet for ledende ansatte og dyktige fagfolk. Bli med på vår modulære MBA for ledere og oppdag nye måter å forbedre forretningsytelsen og karrieren din på.

Deltid Executive MBA

Hult International Business School
Campus Deltid 18 - 24 måneder August 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London De forente arabiske emirater Dubai USA Cambridge + 4 fler

Integrer utdannelsen din i et travelt arbeids- og hjemmeliv ved å tilpasse hvor, hvordan og hva du studerer med Hult svært fleksible deltid Global Executive MBA-program.

Internasjonal Executive Master I Bedriftsøkonomi

Mantissa College
Campus Heltid studier Deltid 13 - 15 måneder Januar 2020 Malaysia Kuala Lumpur USA Fullerton + 3 fler

IEMBA-programmet er et viktig element i postgraduate-porteføljen. Det gir både faglige og karriereutviklingsmuligheter. IEMBA-programmet tilbyr studentene utsiktene til fortsatt livslang læring og faglig utvikling.

Executive MBA (EMBA)

Tulane A B Freeman School of Business
Campus Deltid 17 måneder Januar 2020 USA New Orleans

Tulane Executive MBA (EMBA) -programmet samler ledere og fagpersoner med syv eller flere års yrkeserfaring. Dette MBA-programmet med alternativ helg, designet for ledere, tilbyr avansert forretningskunnskap og ledelsesevne som trengs for å øke utfordringene, forbedre karrieremulighetene og drive bedriftens vekst.

Executive MBA

Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management
Campus Heltid studier Deltid 21 måneder Kontakt skolen USA Cleveland + 1 fler

Den Weatherhead Executive MBA (EMBA) programmet er basert på en særegen, hele tiden oppdateres graduate læreplan som tar erfarne kandidater til et nytt nivå som forretningsfolk og ledere.

Executive MBA Metro NY

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Campus Deltid 22 måneder Kontakt skolen USA Ithaca

En Ivy League MBA for arbeidende fagfolk-forfine dine ferdigheter og dyrke ditt lederskapspotensial.

Executive MBA Bedriftsøkonomi

Rochester Institute of Technology (RIT)
Kombinert nett & campus Deltid 15 måneder August 2020 USA Rochester

Executive MBA er et utfordrende program designet for å akselerere karrierer fra erfarne, høypresterende fagfolk med seks eller flere års forretningserfaring. Den er ideell for kreative, innovative personer med etablerte karrierer som er på utkikk etter beprøvde og effektive metoder og strategier for å drive dem videre opp karriere stigen eller overgang til et nytt felt. Studentene mesterkompetanse som strategisk og tverrfunksjonell tenkning, utnytte data til å drive beslutningstaking, klientrådgivning og ledelse. De lærer av kunnskapsrike og profesjonelle instruktører og fra den motiverte og varierte peer-gruppen som er innmeldt i programmet. Læreplanen oppfordrer analytisk tenkning og problemløsing og legger stor vekt på samarbeid og gruppeinteraksjon.

Executive MBA

Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business
Campus Deltid 2 år Kontakt skolen USA Fort Myers

Programmet gir avanserte administrasjonsverktøy i et utfordrende og interaktivt læringsmiljø som støtter oppnåelse av ledelsesmessig og lederskapskompetanse av deltakerne.

Fullt ansatt mba (femba)

California State University Long Beach College of Business Administration
Campus Deltid 23 måneder September 2020 USA Lang strand

"Fullt ansatt" MBA (FEMBA) er et vanlig tre-tre måneders akselerert program som møtes på lørdager. Studenter med minst 3 års arbeidserfaring foretrekker ofte den omfattende tilnærmingen som tilbys i FEMBA-programmet.

Executive Master of Business Administration grad-jamaica

University of New Orleans College of Business Administration
Campus Deltid 17 måneder Kontakt skolen Jamaica Kingston USA New Orleans + 2 fler

UNO Executive MBA-programmet er fullt akkreditert av University Council of Jamaica (UCJ), Southern Association of Colleges og Schools (SACS) og Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International.