$close

Filtre

Se resultater

EMBA programmer i Kitzscher i Tyskland 2022

En EMBA i Leipzig er det beste valget for en profesjonell Graduate Business program for mange mennesker rundt om i verden. Bortsett fra gode akademiske programmer, har Leipzig så mye å tilby de som velger dette levende og dynamiske byen for akademisk og faglig utvikling. Med en EMBA i Leipzig, kan studentene bygge et sterkt faglig nettverk som kan spenne Tyskland så vel som Europa. En EMBA i… Les mer

En EMBA i Leipzig er det beste valget for en profesjonell Graduate Business program for mange mennesker rundt om i verden. Bortsett fra gode akademiske programmer, har Leipzig så mye å tilby de som velger dette levende og dynamiske byen for akademisk og faglig utvikling. Med en EMBA i Leipzig, kan studentene bygge et sterkt faglig nettverk som kan spenne Tyskland så vel som Europa.

En EMBA i Leipzig er utviklet for profesjonelle som ønsker seg en høgare utdanning i virksomheten for å avansere til ledende lederstillinger. Programmene vanligvis består av kurs for å bygge et sterkt forretningsgrunnlag i markedsføring, regnskap, finans, etikk og økonomi, med vekt på ledelse. Mange EMBA i Leipzig programmer tilstrebe å gi den kompetanse, kunnskap og opplæring for morgendagens globale næringslivsledere.

Du kan lære mer om en EMBA i Leipzig ved å bla gjennom programmene nedenfor.Hvis du finner et program du er interessert i, kan du be om informasjon direkte fra skolen!

Minimér
Les mer om å studere i Tyskland
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
EuroMBA
Kitzscher, Tyskland +5 Mer

Den EuroMBA er mer enn en MBA. Det gir ledere en sjanse til å utvikle sin virksomhet ferdigheter samtidig bygge et internasjonalt nettverk som strekker seg over hele kloden.

Den EuroMBA er mer enn en MBA. Det gir ledere en sjanse til å utvikle sin virksomhet ferdigheter samtidig bygge et internasjonalt nettverk som strekker seg over hele kloden. -
EMBA
Deltid
24 måneder
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier