EMBA i Oestrich-Winkel i Tyskland

Beste skoler EMBA programmer i Oestrich-Winkel i Tyskland 2018

MBA

En executive MBA eller EMBA, er et høyere nivå siviløkonom. En executive MBA-programmet er mye som en vanlig MBA-program. Den viktigste forskjellen er at en executive MBA-programmet er primært designet for å utdanne arbeider ledere, ledere, gründere og andre næringslivsledere.

MBA er et program utviklet for studenter som ønsker å fremme sine faglige ferdigheter og bruke dem til faktiske virkelige liv business situasjoner. Den guider elevene til å reflektere og reposisjonere seg i form av å velge deres fremtidige karriere. Studentene får en bred forståelse av de viktigste funksjonene i en rekke forretningsområder og bruke disse ferdighetene til å bidra til strategisk retning av en bedrift.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Oestrich-Winkel er en by i Rheingau-Taunus-Kreis i delstaten Hessen, Tyskland. Byen er vert for flere hendelser blant disse var det Rheingau Musik Festival. Det er hjem til EBS Universität für Wirtschaft und Recht.

EMBA programmer i Oestrich-Winkel i Tyskland

Les mer

Executive MBA EBS // Durham

EBS Universität
Campus Heltidsstudier 18 måneder October 2018 Tyskland Oestrich-Winkel

To anerkjente handelshøyskoler, Durham University Business School i England og European Business School i Tyskland har gått sammen om å kombinere sine styrker og mange års erfaring i lederutvikling i et enestående program: Durham EBS Executive MBA. [+]

To anerkjente handelshøyskoler, Durham University Business School i England og European Business School i Tyskland har gått sammen om å kombinere sine styrker og mange års erfaring i lederutvikling i et enestående program: Durham EBS Executive MBA.

Med et blikk Grad: Master of Business Administration (MBA) Study varighet: 18 måneder Språk: Engelsk Påmelding: Hver september Studiepoeng: 60 Double Degree: få en MBA fra Durham University, UK & EBS-universitetet Major fagområde: Ledelse Kostnader: 40 000 EUR Høydepunkter Engelskspråklige studier To uttalelser fra to anerkjente universiteter små grupper individuell coaching Fremragende forretningskontakter omfattende nettverk Struktur og innhold ... [-]

Executive MBA - Durham-EBS (doble Prisen)

Durham University Business School
Campus Deltid 2 år January 2019 Tyskland Oestrich-Winkel

The Executive MBA - Durham og EBS, gir deg muligheten til å dra nytte av den kombinerte styrken av to høyt respekterte institusjoner: Durham University Business School og European Business School (EBS) i Tyskland. Denne doble prisen trekker på både britiske spesifikke og europeisk erfaring til å gi deg et innblikk i dagens forretningsverden. [+]

Executive MBA - Durham-EBS (dual award)

Du vil studere på to UNESCOs verdensarvsteder - Durham i Storbritannia og Øvre Midt-Rhinen-regionen i Tyskland. Siden Durham-EBS Executive EMBA leveres helt på engelsk i klasserom, kan du fortsette å jobbe på heltid mens du studerer, ettersom de fleste undervisning blir levert en gang hver måned i tre-dagers blokker (torsdag til lørdag).

Programmets sterke internasjonale fokus reflekteres også i kjerne- og valgfagsmodulene, med International Business in Context valgfagsmodul levert på topp forretningsdestinasjon. Forretnings- og alumniforbindelsene du får, vil også hjelpe deg med å fremme din karriere.

Denne dobbelte prisen bygger på både britisk-spesifikk og europeisk opplevelse som gir deg et innblikk i lederskap i dagens internasjonale forretningsverden.... [-]