MBASTUDIES.NO

13 Beste studieprogrammer Deltid Executive MBA programmer i Tyskland

En executive MBA eller EMBA, er et høyere nivå siviløkonom. En executive MBA-programmet er mye som en vanlig MBA-program. Den viktigste forskjellen er at en executive MBA-programmet er primært designet for å utdanne arbeider ledere, ledere, gründere og andre næringslivsledere.

MBA er et program utviklet for studenter som ønsker å fremme sine faglige ferdigheter og bruke dem til faktiske virkelige liv business situasjoner. Den guider elevene til å reflektere og reposisjonere seg i form av å velge deres fremtidige karriere. Studentene får en bred forståelse av de viktigste funksjonene i en rekke forretningsområder og bruke disse ferdighetene til å bidra til strategisk retning av en bedrift.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

Deltid Executive MBA i Tyskland

treff Filter

Executive MBA - München

IESE Business School
Campus Heltid studier Deltid 18 måneder Kontakt skolen Tyskland München + 1 fler

Siden grunnleggelsen i 1958 er IESE Business School forpliktet til utvikling av ledere som ønsker å få varig innvirkning på mennesker, bedrifter og samfunn gjennom profesjonalitet, integritet og serviceånd.

Tongji-mannheim dual-grad executive mba

Tongji University, School of Economics and Management
Campus Deltid Kontakt skolen Kina Shanghai Tyskland Mannheim + 1 fler

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA (EMBA) Program med sitt sterke kinesisk-tyske fokus reagerer på den økende etterspørselen etter ledere som vellykket kan navigere utfordringene i begge kulturer. Det vil gi ledere fra hele verden de ferdigheter og verktøy de trenger for stillinger i internasjonal toppledelse.

Executive MBA i Innovasjon & Business Creation

TUM School of Management Executive Programs
Campus Deltid 3 - 4 semestre Oktober 2020 Tyskland München

The Executive MBA i Innovasjon og Business Creation på TUM School of Management er forpliktet til å være en ledende entreprenørskap program for fagfolk. Den kombinerer en utmerket ledelse utdanning med individuell innovasjon og oppstart

Executive MBA i Business & IT

TUM School of Management Executive Programs
Campus Deltid 3 - 4 semestre Oktober 2020 Sveits St. Gallen Tyskland München + 2 fler

Etterspørselen etter ledere som har omfattende IT know-how samt dyp generell ledelse kunnskap vokser stadig. Det er der den Executive MBA i Business & IT ved TUM Høyskolen BI og Institutt for informasjons-

Executive MBA

TUM School of Management Executive Programs
Campus Deltid 3 - 4 semestre Oktober 2020 Tyskland München

en lyd Kunnskap i ledelse er grunnlaget for suksess. Ledere må ha både en oversikt over selskapets drift og for å kunne bruke de viktigste verktøyene.

Executive MBA - internasjonal rute

University of Strathclyde Business School
Kombinert nett & campus Deltid 24 måneder August 2020 Hellas Aten Singapore Sveits Zürich Bahrain Manama Malaysia Petaling Jaya Kuala Lumpur Oman Muscat De forente arabiske emirater Dubai Abu Dhabi Italia Milan Tyskland München Kina Beijing Frankrike Toulouse + 21 fler

Strathclyde Business School (SBS) har en lang og stolt historie av å være en innovativ virksomhet skole - og en del av et ledende teknologisk universitet - med 'nyttig læring "på sitt hjerte. SBS ble kåret Business School of the Year i Times Higher Education 2016 tildelinger annonsert i november. Tildelingen ble gjort i erkjennelse av Business School innovative og entreprenørielle holdninger og sin generelle "fremragende" ytelse.

Executive MBA - Durham-EBS (doble prisen)

Durham University Business School
Campus Deltid 2 år Kontakt skolen Tyskland Oestrich-Winkel Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Durham + 2 fler

The Executive MBA - Durham og EBS, gir deg muligheten til å dra nytte av den kombinerte styrken av to høyt respekterte institusjoner: Durham University Business School og European Business School (EBS) i Tyskland. Denne doble prisen trekker på både britiske spesifikke og europeisk erfaring til å gi deg et innblikk i dagens forretningsverden.

Executive MBA

WFI - Catholic University of Eichstätt-Ingolstadt, Ingolstadt School of Management
Campus Deltid Oktober 2020 Tyskland Ingolstadt

Executive MBA: executive perspektiv! Ledere står overfor i dag mer enn noensinne, spesielle faglige og personlige utfordringer. Med executive.mba WFI har ...

Global executive mba program

Kellogg-WHU Executive MBA Program
Campus Deltid 2 år Kontakt skolen Tyskland Vallendar Düsseldorf Baden-Baden + 2 fler

Kellogg-WHU Executive MBA-programmet er designet for ledere som strever etter å bli mer effektive og ansvarlige ledere i dagens høytrykks konkurransedyktige miljø.

Executive MBA

Frankfurt School of Finance & Management
Campus Deltid 18 - 18 måneder Kontakt skolen Tyskland Frankfurt

The Executive Master of Business Administration (MBA) er rettet mot erfarne ledere som utvikler sine lederegenskaper og lederegenskaper gjennom en utfordrende studie og bort av sine nettverk på tvers av ulike sektorer av økonomien eller å bygge.

International Flex EMBA (i-Flex)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Nettstudier Heltid studier Deltid 20 måneder Kontakt skolen Italia Milan Frankrike Nantes Reims Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh Spania Madrid Kina Guangzhou Barcelona Belgia Brussel Glasgow Beijing Tyskland München Toulouse-le-Château + 18 fler

International Flex EMBA (i-Flex) er et 20-måneders Executive MBA-program rettet mot ledere som ønsker å kombinere internasjonal studie med arbeidsforpliktelser, ved å bruke en av de mest avanserte digitale læringsplattformene i verden, utviklet med Microsoft-teknologi. Programmet er rangert som syvende i verden og blant de 4 beste i Europa etter QS Distance / Online MBA 2019-rangering. Kandidatene kan velge når, hvor og hvordan de skal delta på timene, ved å bruke en digital plattform blant de mest innovative i verden. Studentene har total frihet til å bestemme når de skal få tilgang til materialet og kan samle sammen studiene med familien og jobben.

Executive MBA - Global

Henley Business school Germany
Campus Deltid 21 måneder Mars 2020 Tyskland München

Trippel akkreditert av AMBA, EQUIS og AACSB, og blant de mest anerkjente MBA-er i verden, er Henley Executive MBA - Global designet for å hjelpe deg med å oppnå best mulig resultat i virksomheten og i livet. Henley Executive MBA - Global er for erfarne og ambisiøse ledere som ønsker å utvikle sin lederegenskaper og ledelseskompetanse.

MBA Master of Business Administration

EuroMBA
Kombinert nett & campus Deltid 24 måneder September 2020 Nederland Maastricht Polen Warszawa Tyskland Kitzscher Spania Barcelona Frankrike Nantes Marseille + 9 fler

Den EuroMBA er mer enn en MBA. Det gir ledere en sjanse til å utvikle sin virksomhet ferdigheter samtidig bygge et internasjonalt nettverk som strekker seg over hele kloden.