MBASTUDIES

EMBAs i Tyrkia 2020

Tyrkia har en unik beliggenhet delvis i Asia og delvis i Europa, og gir en så rik og integrert kultur. Historisk har Tyrkia vært sentrum for handel, samt silke og krydder ruter, og har nå blitt en viktig økonomisk og finansiell plassering for både Asia og Europa.


EMBA Tyrkia gir et interaktivt læringsmiljø der elevene bringe deres profesjonelle erfaring og kunnskap til bordet. Studenter som deltar i EMBA Tyrkia er vanligvis ledere, fagfolk og gründere. Studenter på EMBA Tyrkia programmene vil ta et globalt perspektiv, undersøke globalisering og verdensøkonomien, handel, strategi, samt kjernevirksomhet grunnleggende som økonomi, markedsføring, informasjonsteknologi, personal og regnskap. EMBA Tyrkia understreker også byggeledelse og lederegenskaper.


Vurdere en EMBA Tyrkia for å hjelpe deg videre karrieren din. Ta en titt gjennom alternativene nedenfor for å finne programmet for deg!

treff Filter

Executive Master i økonomi og administrasjon

Izmir University of Economics
EMBA
sep. 2020
<
Heltid studier
<
2 år
Engelsk
Campus

Dagens forretningsmiljø gjennomgår kontinuerlig endring og blir mer komplisert som den teknologiske utviklingen akselerere; produkter og tjenester varierer; kundene blir mer s ...

Les mer

Executive MBA Grenoble Ecole de Management Frankrike, Istanbul-Cohort Program i samarbeid med

41 North Business School
EMBA
<
Nettstudier & Campus kombinert
<
Deltid
<
19&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Grenoble Ecole de Managment (GEM), tilbyr en deltid Executive MBA i Istanbul, Tyrkia, i samarbeid med 41 North Business School .

Les mer