$close

Filtre

Se resultater

EMBAs i Istanbul i Tyrkia 2022

Istanbul er det beste valget for mange mennesker som søker en EMBA-programmet. Istanbul har en raskt voksende fremvoksende marked der både europeiske og asiatiske innflytelser er utbredt og unikt tilført i kurs. Dette er et område for innovasjon og kreativitet med flere muligheter for karriereutvikling i europeiske, asiatiske og fremvoksende markeder. En EMBA i Istanbul inneholder unike og in… Les mer

Istanbul er det beste valget for mange mennesker som søker en EMBA-programmet. Istanbul har en raskt voksende fremvoksende marked der både europeiske og asiatiske innflytelser er utbredt og unikt tilført i kurs. Dette er et område for innovasjon og kreativitet med flere muligheter for karriereutvikling i europeiske, asiatiske og fremvoksende markeder. En EMBA i Istanbul inneholder unike og interaktiv læring metoder med spesialisering mot arbeider fagfolk søker utøvende ledelse og øvre lederstillinger.

EMBA programmer lar erfarne fagfolk muligheten til å fremme sine karrierer med en profesjonell masterstudiet. En rekke ferdigheter oppnås fordi yrkeserfaring er kombinert med kurs, som gir mulighet for anvendelse av vitenskapelige begreper. Som andre EMBA programmer inkluderer en EMBA i Istanbul den totale yrkeserfaring av sine deltakere.Et team tilnærming blir brukt, noe som åpner for deling av flere perspektiver. EMBA i Istanbul programmer viser en sofistikert nivå av kunnskap om moderne ledelse emner. EMBA i Istanbul programmer innebærer også en forståelse av strategisk tenkning og planlegging, samt kunnskap til å bygge effektivt lederskap og ledelse.

Du kan lære mer om en EMBA i Istanbul ved å bla programmene nedenfor. Ta neste skritt mot målene dine i dag!

Minimér
Les mer om å studere i Tyrkia
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
41 North Business School
Istanbul, Tyrkia

Grenoble Ecole de Managment (GEM), tilbyr en deltid Executive MBA i Istanbul, Tyrkia, i samarbeid med 41 North Business School .

Grenoble Ecole de Managment (GEM), tilbyr en deltid Executive MBA i Istanbul, Tyrkia, i samarbeid med 41 North Business School . -
EMBA
Deltid
19 - 24 måneder
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier