$close

Filtre

Se resultater

Tyrkia har en unik beliggenhet delvis i Asia og delvis i Europa, og gir en så rik og integrert kultur. Historisk har Tyrkia vært sentrum for handel, samt silke og krydder ruter, og har nå blitt en viktig økonomisk og finansiell plassering for både Asia og Europa. EMBA Tyrkia gir et interaktivt læringsmiljø der elevene bringe deres profesjonelle erfaring og kunnskap til bordet. Studenter s… Les mer

Tyrkia har en unik beliggenhet delvis i Asia og delvis i Europa, og gir en så rik og integrert kultur. Historisk har Tyrkia vært sentrum for handel, samt silke og krydder ruter, og har nå blitt en viktig økonomisk og finansiell plassering for både Asia og Europa.


EMBA Tyrkia gir et interaktivt læringsmiljø der elevene bringe deres profesjonelle erfaring og kunnskap til bordet. Studenter som deltar i EMBA Tyrkia er vanligvis ledere, fagfolk og gründere. Studenter på EMBA Tyrkia programmene vil ta et globalt perspektiv, undersøke globalisering og verdensøkonomien, handel, strategi, samt kjernevirksomhet grunnleggende som økonomi, markedsføring, informasjonsteknologi, personal og regnskap. EMBA Tyrkia understreker også byggeledelse og lederegenskaper.


Vurdere en EMBA Tyrkia for å hjelpe deg videre karrieren din. Ta en titt gjennom alternativene nedenfor for å finne programmet for deg!

Minimér
Les mer om å studere i Tyrkia
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
41 North Business School
Istanbul, Tyrkia

Grenoble Ecole de Managment (GEM), tilbyr en deltid Executive MBA i Istanbul, Tyrkia, i samarbeid med 41 North Business School .

Grenoble Ecole de Managment (GEM), tilbyr en deltid Executive MBA i Istanbul, Tyrkia, i samarbeid med 41 North Business School . -
EMBA
Deltid
19 - 24 måneder
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier