MBASTUDIES

EMBA programmer i Thailand 2020

Thailand, bortsett fra sin skjønnhet og kultur, er populært for utenlandske investeringer, nye bedrifter, lave kostnader, og å være et regionalt knutepunkt. Dette gjør det til et attraktivt reisemål for internasjonale studenter så vel som internasjonale profesjonelle forretningsfolk.


EMBA Thailand programmer er strukturert slik at dagens forretningsfolk søker å fremme sine karrierer kan forfølge sine grader uten å forstyrre deres arbeid tidsplaner. EMBA Thailand programmer er utformet for å forberede studentene på øverste ledelse og utøvende lederstillinger. Studenter av EMBA Thailand vil fokusere på tema som global ledelse, kommunikasjon, finansiell rapportering, markedsføringsledelse, kapitalforvaltning, tvisteløsning, og forretningsjus og etikk. Studenter av EMBA Thailand vil få mulighet til å lære av hverandre som hver elev får sin faglige erfaringer til læringsmiljøet.


Hvis dette høres av interesse for deg, så ta en titt gjennom EMBA Thailand alternativene nedenfor og ta neste skritt i karrieren din!

treff Filter

Executive MBA

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
EMBA
<
Deltid
<
20 måneder
Engelsk
Campus

Ross Business School er anerkjent over hele verden som leder i MBA og Executive Education. EMBA samler disse tradisjonene av ekspertise for å gi en utviklingserfaring som er u ...

Les mer

Sasin Executive MBA

Sasin Graduate Institute of Business Administration
EMBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Den EMBA program serverer mid-karriere ledere forbereder seg til neste nivå, samt ledere som ønsker å forbedre sine ferdigheter og ledelse effektivitet.

Les mer