Filter
EMBA
Thailand Studietype: Alle Pacing: Deltid

2 Topp universiteter Deltid Executive MBA programmer i Thailand

En EMBA kan være løsningen. Den lar deg beholde jobben din, lære fra ekspertene og bruke nye ferdigheter umiddelbart tilbake i arbeidslivet.

En Master of Business Administration (MBA) er en høyere grad som tar ca to års studier for å motta. Personer som tjener denne gevinsten viktig kunnskap og erfaring innen business og ledelse, og kan være i stand til å finne en jobb raskt på grunn av sine forbedrede proficiencies.

 

Thailand, offisielt Kongeriket Thailand, tidligere kjent som Siam, er et land som ligger i sentrum av Indokina halvøya i Sørøst-Asia. Thailand 's strender og øyer tiltrekker millioner av besøkende hvert år fra hele verden. Alle med en fire-årig utdanning kan få arbeid som engelsklærer i Thailand.

Deltid Executive MBA i Thailand

Les mer Minimér

treff

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan

Ross Business School er anerkjent over hele verden som leder i MBA og Executive Education. EMBA samler disse tradisjonene av ekspertise for å gi en utviklingserfaring som ... [+]

Hvorfor en Executive MBA fra Michigan?

Ross Business School er anerkjent over hele verden som leder i MBA og Executive Education. EMBA samler disse tradisjonene av ekspertise for å gi en utviklingserfaring som er unik i sin blanding av ledelse og analytikk.

Programmets høyt anvendte læreplan er bygget opp rundt en unik blanding av analytiske grunnlag, løsningsbaserte kurs og handlingsmuligheter:

* Dens intense fokus på lederskap er tilpasset behovene til etablerte ledere.

* Dens resultatstyrte læreplan gir deltakerne umiddelbart anvendelige verktøy samt grunnleggende for det lange løp.

* En gang i måneden format gir også travle ledere mulighet til å balansere jakten på en MBA med forpliktelser på jobben og hjemme.... [-]

Thailand Bangkok
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
20 måneder
Campus
Les mer på norsk
Sasin Graduate Institute of Business Administration

Den EMBA program serverer mid-karriere ledere forbereder seg til neste nivå, samt ledere som ønsker å forbedre sine ferdigheter og ledelse effektivitet. ... [+]

Den EMBA program serverer mid-karriere ledere forbereder seg til neste nivå, samt ledere som ønsker å forbedre sine ferdigheter og ledelse effektivitet. Denne to år Executive MBA-program er spesielt designet for lovende ledere med betydelig ledererfaring. Programmet inneholder de nyeste globale styringsverktøy og konsepter, slik at de EMBA deltakerne til å utvikle ledelsesmessige kompetanse avgjørende for å drive bedrifter og andre organisasjoner, på nasjonalt, regionalt og internasjonalt nivå. Programmet leveres på engelsk, i Bangkok, Thailand - i hjertet av Sørøst-Asia.

Som i 2012 vil EMBA bli undervist på fredag ​​kveld og hele dagen lørdag. Fredag ​​overnatting vil være tilgjengelig på Sasa hus for deltakerne, til en 50% rabatt.... [-]

Thailand Bangkok Pa Tong
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk