$close

Filtre

Se resultater

EMBA programmer i Thailand 2022

Thailand, bortsett fra sin skjønnhet og kultur, er populært for utenlandske investeringer, nye bedrifter, lave kostnader, og å være et regionalt knutepunkt. Dette gjør det til et attraktivt reisemål for internasjonale studenter så vel som internasjonale profesjonelle forretningsfolk. EMBA Thailand programmer er strukturert slik at dagens forretningsfolk søker å fremme sine karrierer kan… Les mer

Thailand, bortsett fra sin skjønnhet og kultur, er populært for utenlandske investeringer, nye bedrifter, lave kostnader, og å være et regionalt knutepunkt. Dette gjør det til et attraktivt reisemål for internasjonale studenter så vel som internasjonale profesjonelle forretningsfolk.


EMBA Thailand programmer er strukturert slik at dagens forretningsfolk søker å fremme sine karrierer kan forfølge sine grader uten å forstyrre deres arbeid tidsplaner. EMBA Thailand programmer er utformet for å forberede studentene på øverste ledelse og utøvende lederstillinger. Studenter av EMBA Thailand vil fokusere på tema som global ledelse, kommunikasjon, finansiell rapportering, markedsføringsledelse, kapitalforvaltning, tvisteløsning, og forretningsjus og etikk. Studenter av EMBA Thailand vil få mulighet til å lære av hverandre som hver elev får sin faglige erfaringer til læringsmiljøet.


Hvis dette høres av interesse for deg, så ta en titt gjennom EMBA Thailand alternativene nedenfor og ta neste skritt i karrieren din!

Minimér
Les mer om å studere i Thailand
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Chulalongkorn University Sasin Graduate Institute of Business Administration
Pathum Wan District, Thailand

Sasins flaggskip Executive MBA-program har allerede forandret livet til over 2000 erfarne ledere og bedriftsledere.

Sasins flaggskip Executive MBA-program har allerede forandret livet til over 2000 erfarne ledere og bedriftsledere. -
EMBA
Engelsk