MBASTUDIES

EMBA programmer i Stockholm i Sverige 2020

Stockholm er et ideelt reisemål for en utdannet siviløkonom for mange fagfolk fra hele verden. Sverige har en lang historie av dyktighet i akademikere og er hjem til mange multinasjonale selskaper og virksomheter. En EMBA i Stockholm kan vise seg å være en unik mulighet for en høy kvalitet faglig program kombinert med faglig utvikling i et levende og internasjonal by.

Fordi Sverige er en framtidsrettet tenking samfunnet, EMBA i Stockholm programmer verdsetter innovative og nye ideer som integrerer fremtidige trender. Den EMBA i Stockholm programmer er laget for forretningsfolk som ønsker å få utdannelse og ferdigheter som er nødvendige for karriereutvikling for utøvende og øvre lederstillinger. Med en EMBA i Stockholm, kan nyutdannede bygge et stort faglig nettverk som kan spenne regionen, samt få verdifull internasjonal erfaring som kan gi et konkurransefortrinn i det globale arbeidsmarkedet.

Bla EMBA i Stockholm programmene nedenfor og du kan finne den grad at du har vært på leting etter!

treff Filter

EMBA

Stockholm University - Stockholm Business School
EMBA
<
Deltid
<
4 semestre
Engelsk
Swedish
Campus

Executive MBA-programmet tilbyr en unik pedagogisk erfaring fokusert på internasjonal ledelse og ledelse praksis som gjelder for nåværende og fremtidige organisatoriske ledere ...

Les mer