Filter
EMBA
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland England Nottingham Studietype: Alle Pacing: Deltid

Deltid Executive MBA programmer i Nottingham - Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2020

Når du har tatt en grad i forretning og har betydelig praktisk erfaring, er det neste steget en Executive MBA (EMBA). Programmene kombinerer fundamentale studier som økonomi, regnskap og markedsføring med lederskapstudier for at du skal kunne klatre til mer fremtredende lederstillinger.

MBA er et program utviklet for studenter som ønsker å fremme sine faglige ferdigheter og bruke dem til faktiske virkelige liv business situasjoner. Den guider elevene til å reflektere og reposisjonere seg i form av å velge deres fremtidige karriere. Studentene får en bred forståelse av de viktigste funksjonene i en rekke forretningsområder og bruke disse ferdighetene til å bidra til strategisk retning av en bedrift.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Nottingham er kjent for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemmet til to universiteter som har over 60 tusen studenter, 12 000 av dem er internasjonale.

Deltid Executive MBA i Nottingham i Storbritannia

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
England
Nottingham
Studietype
Pacing
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Forbered deg på utfordringene med å organisere og administrere komplekse helsetjenester, har vår Executive MBA Healthcare blitt utnevnt av NHS Leadership Academy. ... [+]

Oversikt

Forbered deg på utfordringene med å organisere og administrere komplekse helsetjenester, har vår Executive MBA Healthcare blitt utnevnt av NHS Leadership Academy.

Designet for de som ønsker å fortsette sitt fokus på helsevesenet, samtidig som de mottar en bred MBA-utdanning, utvikler den din kompetanse til å generere verdi, forbedre organisatorisk effektivitet og øker din evne til å jobbe med andre for å oppnå vellykket forandring.

Sammen med moduler fra Executive MBA-programmet, vil de som fokuserer på helsetjenester, gjennomføre to spesialdesignede moduler. Moduler ledes av akademikere hvis forskning fokuserer spesielt på helsestyring og inviterte eksperter fra helsesektoren.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
2 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Vår Executive MBA gir deg muligheten til å kombinere fleksibel studie med en krevende karriere, gir avansert styring utdanning som samsvarer med behovene til å utvikle le ... [+]

Oversikt

Vår Executive MBA gir deg muligheten til å kombinere fleksibel studie med en krevende karriere, gir avansert styring utdanning som samsvarer med behovene til å utvikle ledere.

Utviklet slik at ledere og ledere kan fortsette sin karriere mens de studerer, utvikler vår Executive MBA din kompetanse til å generere verdi, forbedrer organisatorisk effektivitet, og forbedrer evnen til å samarbeide med andre for å oppnå vellykket forandring.

Det vil gi deg et generelt ledelsesperspektiv på virksomhetens funksjoner og hvordan de kan integreres med et raskt skiftende miljø, sammen med en oppdatert kunnskap og forståelse av virksomhetenes virksomhet og de praktiske ferdighetene du trenger for å håndtere dem. Kursdeltakere har vanligvis minst fem års ledelseserfaring, mens gjennomsnittet er mer enn 10 år.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
2 - 4 år
Campus
Les mer på norsk