MBASTUDIES.NO

Deltid EMBA programmer i London - Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2020

Når du har tatt en grad i forretning og har betydelig praktisk erfaring, er det neste steget en Executive MBA (EMBA). Programmene kombinerer fundamentale studier som økonomi, regnskap og markedsføring med lederskapstudier for at du skal kunne klatre til mer fremtredende lederstillinger.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig studium. For å forfølge en MBA, må studentene først har mottatt en Bachelor i et beslektet felt. I en MBA-program, studentene får forretningsmessige kurs som kvalifiserte dem til å drive og administrere bedrifter og selskaper.

 

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

London er hovedstaden i Storbritannia, den mest folkerike regionen og der kongefamilien bor. Det har den største konsentrasjonen av høyere utdanning i Europa med 412 000 studenter ved 43 universiteter.

Deltid Executive MBA i London i Storbritannia

treff Filter

Weekend executive mba

Greenwich School of Management
Campus Deltid 24 måneder August 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Programmene oppfordrer personer fra alle samfunnslag og fra alle organisatoriske og arbeidsmessige bakgrunner. Ingeniører, regnskapsførere, jurister.

Executive MBA

University of Chicago Booth School of Business
Campus Deltid 21 måneder September 2020 USA Chicago Philadelphia Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Spania Madrid + 5 fler

Du vil fokusere på å generere, analysere, sammenligne og forfinne ideer. Gjør dem bedre. Og enda bedre. Hvorfor? Fordi det ikke finnes noen pat svar eller enkle regler å trekke på i virksomheten.

Executive MBA Online

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Nettstudier Deltid 10 måneder September 2020 Spania Madrid Kina Beijing Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 4 fler

The Executive MBA has been designed to afford participants an efficient way of working in an environment characterised by complexity, uncertainty and continuous change.

Executive MBA (London)

Warwick Business School
Campus Deltid Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Studer Executive MBA på The Shard i London deltid over to til fire år

Deltid Executive MBA

Hult International Business School
Campus Deltid 18 - 24 måneder August 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London De forente arabiske emirater Dubai USA Cambridge + 4 fler

Integrer utdannelsen din i et travelt arbeids- og hjemmeliv ved å tilpasse hvor, hvordan og hva du studerer med Hult svært fleksible deltid Global Executive MBA-program.