Filter
EMBA
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland England Coventry Studietype: Alle Pacing: Deltid

Deltid Executive MBA programmer i Coventry og Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2020

Den EMBA grad programmene er fleksible og rimelige utdanning alternativer for heltidsansatte arbeider fagfolk. I dagens 's arbeidsmarkedet, it ' s ikke lett å finne et konkurransefortrinn. Både næringsdrivende og arbeidsledige folk ser til en EMBA.

En Master of Business Administration (MBA) er presentert for nyutdannede ved gjennomføring av to år med avanserte og spesialiserte studier dekker emner som business, ledelse, økonomi og regnskap. Tjene en MBA kan gi nyutdannede et konkurransefortrinn over andre arbeidssøkere i en aggressiv arbeidsmarked.

 

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Coventry er kjent for to universiteter - Coventry University og University of Warwick. Sistnevnte er en av bare fem universiteter aldri å ha vært vurdert utenfor topp ti. Coventry har en stor student befolkning med mange utenlandske studenter.

Deltid EMBA i Coventry i Storbritannia

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
England
Coventry
Studietype
Pacing
Warwick Business School

Rangert som tiende i verden, vil Warwick Executive MBA gi deg de strategiske lederegenskapene du trenger for å få umiddelbar innvirkning ... [+]

Executive MBA

Rangert som tiende i verden *, vil Warwick Executive MBA gi deg de strategiske lederegenskapene du trenger for å få umiddelbar innvirkning.

Vår verdensberømte undervisning og forskning kombinert med vår innovative kultur og omfattende leder- og utviklingsstøtte vil gi deg ferdighetene, evnen og visjonen du trenger for å starte din egen virksomhet, raskt spore til C-suite, eller forvandle karrieren din etter redefinere dine neste trinn.

Våre imponerende rangeringer og høykvalitetsundervisning tiltrekker seg de mest ambisiøse og dynamiske ledere, slik at du lærer både fra og med de beste. Klassen din vil typisk være mellom 25 og 40 ledere, slik at du kan integrere og bygge sterke forbindelser som varer livet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
Campus
Les mer på norsk